2821
2789
عنوان

مادران سمی

195 بازدید | 18 پست

مادر من از من توقع بیجایی داره که میگه هیچی نباید برات مهم باشه مثلا راجب قیافم یه چیز میگم میگه نباید برات مهم باشه به اندامم میخوام اهمیت بدم میگه نه لازم نکرده نباید برات مهم باشه الانم بخاطر بیماریم میگه درستو ول کن نباید برات مهم باشه من جر خوردم این رشترو قبول شدم بحث ۲ سال اذیت شدنه چرا باید برام مهم نباشه از نظرش من نباید به هیجی اهمیت بدم جز خودش منم همین مریض کرد 

یا نمیدونی سمی چیه یا خوشی زده زیر دلت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنها چیزی که نباید برات مهم باشه؛ حرفا و رفتارای مادرته.

ولش کن هرکاری خودت صلاح میدونی انجام بده. اشتباهترین کار مشورت و صحبت درباره مسائل مهم با چنین افرادیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یا نمیدونی سمی چیه یا خوشی زده زیر دلت

اره راست میگی بعد از کلی کتک خوردن و فوش خوردن از بچگی فقط چون پسر نیستم و حبس شدن تو خونه و بد و بیراه شنیدن و یه بار محبت ازش ندیدن نمیفهمم سمی چیه خوشی زده زیر دلم حتما تو میدونی که انقدر راحت فتوا میدی حاج خانوم

اون تورو دوست داره که اینطوری بهت میگه

اون میگه همینطوری خوبی

اون میگه خودتو همینطوری دوست داشته باش.وفکرتو درگیر این مسائل نکن

خدایی بد نمیگه که

بیچاره بعضی از مادرا هر کاری میکنن باز بچهاشون طلبکارن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

تنها چیزی که نباید برات مهم باشه؛ حرفا و رفتارای مادرته.ولش کن هرکاری خودت صلاح میدونی انجام بده. اش ...

عه خب نمیشه که زورم بش نمیرسه من غلط بکنم مشورت کنم ولی روز انتخاب واحدم میخواد بزور منو بکشونه بیمارستان میگم بنداز یه ردز دیگه نیگه ن مهم تر از درسته

تنها چیزی که نباید برات مهم باشه؛ حرفا و رفتارای مادرته.ولش کن هرکاری خودت صلاح میدونی انجام بده. اش ...

عزیزم. گلم  مادرشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اون تورو دوست داره که اینطوری بهت میگهاون میگه همینطوری خوبیاون میگه خودتو همینطوری دوست داشته باش.و ...

نخیر نداره نمیگه همینجوری خوبی تروخدا قضاوت بیجا نکنین همین ادم صب تا شب از سر تا پای من ایراد میگیره یه بار نیگه قیافت شبیه نجاست میمونه یه بار میگه خرس شدی وی تورو نیگیره بدم میاد ازت خوب چرا نمیزاره خودم برم اینارو درست کنم خودمو دوست داشته باشم دوستم نداره حسودی میکنه یوقت ازش بهتر نسم چی میدونین اخه

عه خب نمیشه که زورم بش نمیرسه من غلط بکنم مشورت کنم ولی روز انتخاب واحدم میخواد بزور منو بکشونه بیما ...

آره بیچاره مادرت راست میگه..سلامتی مهمتر از درسه

باید سلامتی باشه که درس بخونی

اینقدر نا شکر نباشید

نخیر نداره نمیگه همینجوری خوبی تروخدا قضاوت بیجا نکنین همین ادم صب تا شب از سر تا پای من ایراد میگیر ...

نه عزیزم.....مگه اون هووته...اون مادرته،از زیبایی شما لذت میبره

عه خب نمیشه که زورم بش نمیرسه من غلط بکنم مشورت کنم ولی روز انتخاب واحدم میخواد بزور منو بکشونه بیما ...

نمیتونی بدی دوستی کسی برات انتخاب واحد کنه؟

خودت یه وقت دیگه بگیر یا بگو میخوام با فلان پزشک هم مشورت کنم و یه نوبت برای فردای انتخاب واحدت بگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792