2777
2789
عنوان

دارم روزی یک کیلو کم میکنم

173 بازدید | 17 پست

یه رژیم من در آوردی گرفتم صبحا نصف کف دست نون میخورم با حالا هر چی تو یخچال بود و چایی بدون شکر بین وعده هیچی نمی‌خورم مولتی ویتامین فقط میخورم ناهار هر چی باشه مثلا نونی باشه باز نصف کف دست نون اگه برنجی باشه چهار قاشق برنج با اون خرشت یا گوشت و مرغ و .... بعد شامم حالا هرچی بود مثل ناهار بخورید در طول روز نیم ساعتم ورزش میکنم سه روز پیش ۶۹ بودم الان ۶۶ کیلو ام می‌دونم سخته ولی تا الان انجام دادم بعد آب خیلی بخورید هم جلوی گرسنگی رو میگیره هم سوخت و سازو بالا می‌بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یهو وزن کم کردن برای بدن خیلی ضررداره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ظاهرا رژیمت خوبه ولی وعده عصرونه هم داشته باش ۱۱ تا بادام میتونی بخوری یا یه بیسکوییت با چای میوه هم بخور 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اگه بخورم آخه سریع کم نمیشه

نه ربطی ب سریع کم شدن نداره انرژی کافی داری و برای بدنت خوبه گلم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

همونقدر ک زود کم کردی اگ ی روز عادی بخوره همش برمیگرده سعی کن سر ساعت بخوری سالم بخوری ب اندازه بخور ...

اره منم برگشتم زود 

ولی رژیم خودسر نگرفتم پیش متخصص رفتم