2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوان بگن اینن💪

ولی اینم این نیستن🪳

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

بچه ها یه سری ها اینجا خارج هستن ولی دروغ‌هایی میگن شاخدار چون شما ها ایرانید واقعا نمیدونید  دروغشونو راحت گولتون میزنن هواستون باشه 

😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیقا، حتی ما یک اختلالی داریم به اسم جنون دروغگویی اما فکر کنم یک اختلال نادر باشه

در هر صورت یک مریضی دیگه به نظرم یا نمی‌خواد با واقعیت رو به رو شه یا همیشه تو رویا های خودش زندگی می‌کنه 

بچه ها یه سری ها اینجا خارج هستن ولی دروغ‌هایی میگن شاخدار چون شما ها ایرانید واقعا نمیدونید دروغشو ...

آخه مثلا پنجاه سال پیش نیست که بگیم کسی نرفته خارج از ایران یا تو فامیل خارج نرفته نداریم 

یه سری ها هم هستن زیادی ادعا دارن که مشخصه دروغه از درون پوچن 

ژست های الکی دارن 🤢

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
در هر صورت یک مریضی دیگه به نظرم یا نمی‌خواد با واقعیت رو به رو شه یا همیشه تو رویا های خودش زندگی م ...

موافقم، البته دروغ یکی از علائم اختلال آنتی سوشیال هم هست، این افراد دچار این اختلال همون گرگ های توی لباس میش اند، و با لذت سر مردم رو کلاه می ذارند در صورتی که نمی دونند خودشون دچار اختلال اند!!! 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

آخه مثلا پنجاه سال پیش نیست که بگیم کسی نرفته خارج از ایران یا تو فامیل خارج نرفته نداریم

نه نه بحث اینها نیست  

نمیخوام اسمشو بیارم 

ولی هزار درصد مطمین دروغ میگه منتهی علاقه ای ندارم عصاب خوردی برا خودم درست کنم 

😂🦦یعنی یک چیز هایی تو مجازی میبینم خنده ام میگیره

بخدا😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE