2777
2789

عقده

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تخلیه عقده هاشون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐🦦 بعد یکم فکر نمیکنم که مردم دیگه الان حداقل یک نفر خارج از ایران داره یا دیگه همه گوشی دارن میفه ...

هنوز با گوگل لنز اشناییت ندارن😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

گاهی هم تخیلات ذهن شون هست 

و گاهی هم دچار توهم اند و فکر می کنند واقعا تو اون زندگی هستند علي الخصوص اگر مبتلا به اسکیزوفرنی باشند (قصدم توهین نیست واقعا دیدم همچین موردهایی ) 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

😐آخه یک چیزی می‌گفت یعنی به عقل خود آدم جور در نمیومد

گوشای خودشون مخملیه فک میکنن بقیه مث خودشونن

هنوز با گوگل لنز اشناییت ندارن😂

😂😐حرف سر اروپا بود بعد برگشته میگه کی می‌ره ترکیه از اونجا با هواپیما بره اروپا در حالی خود پسرخاله من هفته پیش اینجوری رفت خیلی ارزون در اومد و دختر عمو پسر عمو هام همیشه این کار می‌کنن  بعد میگه نه من خودم چند ساله خارج از ایرانم بعد تاپیک زده مهاجرت تحصیلی به المان 😂😐

😂😐حرف سر اروپا بود بعد برگشته میگه کی می‌ره ترکیه از اونجا با هواپیما بره اروپا در حالی خود پسرخال ...

😂😂🤦🏻‍♀️

🦦چرا با خودشون فکر نمیکنن مردم میفهمن 😐

اگر دچار خودشیفتگی هم باشند خودشون رو اون قدر بالا می دونند فکر می کنند مردم ساده اند و خودشون رو خیلی بالا می بینند و مردم رو ساده!!! 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یعنی با خودش فکر نمیکنه که الان تو هر خانواده حداقل یک نفر مهاجرت کرده 😐😂دارم همچین دروغی میگم

دقیقا