2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم

211 بازدید | 13 پست

قصدمون ازدواجه خانواده ها هم در جریانه حالا امروز میگه تماسمونو کمتر کنیم خیلی باهم درتماسیم اینطوریم خدب نیست نمیدونم هدفش چیه انگار دلسرد شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلشو سعی کن بفهمی ولی اگه فهمیدی که دلیلش دلسردی‌ و هوای کات کردنه بدون هیچ توضیح اضافه ای کات کن ...

ببین من دیشب بهش گفتم تو اصلا اهمیت نمیدی به من بعد گفت که ما در روز ۲۰ بار فقط تلفنی حرف میزنیم .بعد امزوز که یه بار فقط زنگ زد بعد گفت نظرت چیه تماسمونو کمتر کنیم .نه نمیخاد کات کنه چون قرار مشاوره داریم 

ببین من دیشب بهش گفتم تو اصلا اهمیت نمیدی به من بعد گفت که ما در روز ۲۰ بار فقط تلفنی حرف میزنیم .بع ...

اگه زیاد صحبت میکنید خب حرفش منطقیه. هر کسی باشه به فضای تنهایی خودشم احتیاج داره. باید فضا بدی به طرف مقابل 

اگه همش ور دلش باشی که کلا فرصت نمیکنه دلش واست تنگ بشه. 

امروز فقط یه بار زنگ زد پیامم که اصلا

دلیل کارشو نپرسیدی؟شاید خانوادش گفتن ،البته اگر در جریان تماساش باشن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ببین من دیشب بهش گفتم تو اصلا اهمیت نمیدی به من بعد گفت که ما در روز ۲۰ بار فقط تلفنی حرف میزنیم .بع ...

پسر و دختر هم با هم فرق میکنن عزیزم. دخترا احساسی ترن و خیلی دوست دارن بهشون محبت بشه. پسرا هم محبت کردنو دوست دارن ولی اگه واسه  داشتن دختری  تلاش کنن، کلا اون دختر یه جایگاه دیگه داره پیششون. اتفاقا همش دلش میخواد که ازت خبر داشته باشه