2777
2789
عنوان

ترس از بیماری😞😞

151 بازدید | 18 پست

سلام خانما،من دیگه خسته شدم از دست این فکر و ذهن خراب

همش استرس بیماری دارم دستم درد میگیره میگم نکنه سرطان دارم،استخونام درد میکنه میگم نکنه سرطان استخوان دارم، دو ماه پیش چکاپ کامل دادم خداروشکر همه چیز خدب بود،ولی نمیدونم چمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از سرطان اینا نمیترسم این مریضی پوستی بده

بخدا خسته شدم،نمیدونم چرا استخونام درد میکنه بیشتر سمت چپم ،چپ دست هستم کار خونم زیاده سه تا بچه دارم خب هرکس باشه میگه از کار زیاده ، ولی من میگم نکنه سرطان دارم

ببین هرپی بیشتر فکر کنی بیشتر جذب میکنی سیستم ایمنی رو ببر بالا ورزش کن دستت رو قبل از غذا بشور از یه جا میای بشور بهداشت رعایت کن هی به خودت بگو من مریض نمیشم سالمم 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بخدا خسته شدم،نمیدونم چرا استخونام درد میکنه بیشتر سمت چپم ،چپ دست هستم کار خونم زیاده سه تا بچه دار ...

نه نگران نباش از کار زیاده 

وای داری منو میکی مامانم آزمایش داده دارم جون میدم تا جوابش بیاد لطفاا براش دعا کنید خوب بشه منم بعد ...

ان شاالله مادرت سلامت باشه و سایش بالای سرت باشه،توروخدا شما هم برای من دعا کن.همش میگم خدایا به بچه هام رحم کن😭😭😭 من اینارو سر و سامون بدم بعد بمیرم

وای داری منو میکی مامانم آزمایش داده دارم جون میدم تا جوابش بیاد لطفاا براش دعا کنید خوب بشه منم بعد ...

من جدیدا فقط نگران این پوستی هستم وگرنه اصلا نگران چیز دیگه نیستم  کرونا امده بود اصلا اهمیت نمیدادم تهش میمردی دیه ولی این یکی پوستههه تا اخر باهاته

من جدیدا فقط نگران این پوستی هستم وگرنه اصلا نگران چیز دیگه نیستم کرونا امده بود اصلا اهمیت نمیدادم ...

حالا من ترسم از سرطان و بیماری های لاعلاجه،میترسم از دست و پا بیوفتم😭😭