2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 41 پست
درسته خسته اس میدونم ولی از بعد زایمانم عوض شده5ماه هروزدارم گریه میکنم آرزوم مرگه

این قضیه ی عوض شدن اخلاق مردا بعدزایمان زنشون تقریبا واسه همه پیش میاد چون مرد وظیفه ی رو دوشش دوبرابرمیشه.باورت میشه افسردگی میگیرن چون فک میکنن محبت زنشون نصف میشه دیگ.دوریشم بخاطراینه ک میخواد وقتتونگیره توخیاله خودش ممکنه مثلا شب ونصف شب بچه بیداربشه و...

من انواع و اقسام لباس خوابو می پوشم تازه بخدا قشنگم هستم خودش میگه بهم ولی میگه یا خستم یا حال ندارم ...

خخوب لباست رو درنیار همون طوری بخواب... شاید بخاطر بارداریت یه مدت سرد شده... قبلا چطور بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببنظرم افسردگی بعد زایمان گرفتی یه دکتر برو... رو خودت کار کن. بچه داری اونم دست تنها واقعا سخته ولی ...

اره افسردگی گرفتم خودشم می‌دونه دیگه با این کاراش اصلا سمتش نمی‌رم 

خخوب لباست رو درنیار همون طوری بخواب... شاید بخاطر بارداریت یه مدت سرد شده... قبلا چطور بود؟

تو دوران بارداری خوب بود 

قبلاً هم خوب بود 

دیگه منم کلا بیخیال شدم 5ماه گذشت و ما کلا 4ماه که رابطه نداشتیم 

خیلی سم شده رابطمون حالم بهم میخوره 

سمتش نرو ولی به خودت برس و سعی کن براش تحریک کننده باشی... من بچه شیر میدادم شوهرم به زور میومد...

نرفتم سمتش خودش گفت مثل هم خونه شدیم 

منم گفتم به نظرت مقصرش منم یا تو 

دیگه اون ادامه نداد منم ندادم 

به خودم می شم بیشتر از قبل بچه داری ولی نمی دونم چشه شایدم داره خیانت میکنه

من انواع و اقسام لباس خوابو می پوشم تازه بخدا قشنگم هستم خودش میگه بهم ولی میگه یا خستم یا حال ندارم ...

عزیزم درکت میکنم،هنوز خیلی جوانی برای پس زده شدن.

ولی میدون رو خالی نکن.مراقب باش،بیشتر به کاراش دقت کن.نمیخوام توی دلت رو خالی کنم،ولی وقتی آب سرد میشه که قبل از تو یکی از آبگرمکن استفاده کرده باشه.منظورم این نیست که حتما بهت خیانت میکنه.ولی این سردی ها واینکه هیچ تلاشی براش نکنی زمینه اش خود به خود فراهم میشه

و

این قضیه ی عوض شدن اخلاق مردا بعدزایمان زنشون تقریبا واسه همه پیش میاد چون مرد وظیفه ی رو دوشش دوبرا ...

شاید این باشه ولی من بهش گفتم که به محبتت نیاز دارم انرژی میگیرم 🤷

مشکلت اونقدری نیس ک ب طلاق بخوای فک کنی.خسته س بخاطرکارش الان۹۰درصدهمینن.تلاش زیادونتیجه ی کم

نه بابا اکثر دوستان شوهراشون پیششون وباهم خیلی خوبن یه بیرون می‌بره کلی غر مینه

عزیزم درکت میکنم،هنوز خیلی جوانی برای پس زده شدن.ولی میدون رو خالی نکن.مراقب باش،بیشتر به کاراش دقت ...

اخه خودمم مشکوک شدم ولی هیچ کار قابل شکی نمیکنه درکش نمیکنم