2777
2789
عنوان

قهربا شوهر

471 بازدید | 22 پست

تاپیک قبلی گفتم سر اذیتای مادرش دیگ نخاستم خونشون بمونم و قهریم توی دوران عقدیم

اما پنج روزه خبری ازم نگرفته

چند باری مامانش با مامانم صحبت کرده خودشم با مامانم صحبت کرده اما با من تماسی نداشتن منم موندم بلاتکلیف

ی نظرسنجی خاستم بکنم

ب نظر شما کار درست این نبود ک مادرشوهرم از عمد منو ازار میداد شوهرم پشت من درمیومد و حتی دیگ خونشون نمیموند و نمیرفت تا مادرش متوجه بشه؟؟ن اینک منو ول‌کنه و بمونه خونه مامانش و بگه خونه مامانمه خونه خودشه من چیکار کنم؟ب نظر شما توقع بیجایی دارم؟من توقعم این بود ک پشت من میموند و خونشون نمیرفت و ب مامانش میفهمون ک اگ منو میخای زنمم باید بخای و اذیت نکنی ن اینک منو‌ول‌کنه و بچسبه ب مامانش

۹۰ درصد مردای ایرانی بچه ننه ان

فک نمیکنم توقعم بیجا باشه

مامان اون ازعمد منو ازار داده ک من بذارم و برم

اونوقت شوهرم جااینک پشت من دراد و بامن بیاد و بفهمونه ک کار مامانش زشته

مونده خونه مامانش و میگ خونه خودشه نمیتونم از خونش بندازمش بیرون بهش تذکر دادم گوش نداده

این ینی الویت من مامانمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. تاپیک قبلی‌تو خوندم. بازش نکردی که خوب متوجه شم حق داری یا نه، ولی اگه همسرت میدونه مادرش مقصره، یه کم دیگه همونجا خونهٔ پدرت بمون. اگه زنگ زد، جواب بده. خیلی هم مؤدبانه. اصلا اصلا اصلا دعوا نکن. حتی گله هم. خانواده‌ت هم بهتره به روی خودشون نیارن زیاد. اگه گفت بیا، بگو نه بهتره خونهٔ خودمون بریم. صبر میکنم شرایط جور شه.

اگه بتونی تحمل کنی و خیلی دلتنگی نکنی و اصلا هم نذاری کار به دعوا بکشه، شرایطو مهیا میکنه کم‌کم و ایشالا میرین سر خونه‌زندگی‌تون.

موفق باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
سلام. تاپیک قبلی‌تو خوندم. بازش نکردی که خوب متوجه شم حق داری یا نه، ولی اگه همسرت میدونه مادرش مقصر ...

بازش اینه ک من سه ساله تقریبا خونه مادرشوهرم بودم کم و بیش

همیشه ن اما بیشتراونجا بودم

مدام ب کشوم دست میزد ب لوازمم دست میزد لباسای سفیدمو با مشکی مینداخت میشست خراب میشدن منم بارها خاهش کزدم ک لطفا نشورین من خودم میشورم خواهشا ب وسایل من دست نزنین بازم میزد و میشست این اواخر دگ خیلی بدتر لج میکرد شوهرمم هربار پشت من درمیومد و با مامانش دعوا میکرد ک چرااذیت میکنی چرا گوش نمیدی چرا نمیفهمی این بخاطر من میاد میمونه توام اذیتش میکنی دیگ این اواخر صبرم تموم شد و گفتم دیگ نمیتونم بمونم شوهرمم گف نرو بمونو درست میشه گفتم ن دیگ نمیتونم میخاست بشه میشد قاطی کزد دعوامون شد شدید و منم از خونشون اسنپ گرفتم اومدم خونه بابام ازاون روز هیچ زنگی ب من نزدن و خبری نیس منم میگم توقع داشتم شوهرم حداقل نمونه خونه مامانش تا مامانش بفهمه ک اشتباه کرده ن ک بمونه و بگ خونه خودشه اختیارشو داره و من نمیتونم کاری بکنم این حرکتش ینی اینک هرکاری خاسی با زنم بکن من بازم هستم درسته؟

فک نمیکنم توقعم بیجا باشهمامان اون ازعمد منو ازار داده ک من بذارم و برماونوقت شوهرم جااینک پشت من در ...

ببین گلم شایدم تذکر داده و مادرش گوش نکرده

درکت میکنم میفهمم چی میگی ولی واقعا اگه شوهرا پشت زنهاشون مثل کوه بودن جامعه انقد طلاق نداشت بنظرم

شایدم نمیتونه روبه رو مادرش وایسته و دعواش کنه

حالا شما نه بهش پیام بده نه زنگ

ببین واکنشش چیه

ببین گلم شایدم تذکر داده و مادرش گوش نکردهدرکت میکنم میفهمم چی میگی ولی واقعا اگه شوهرا پشت زنهاشون ...

چقد صحبتاتون ب ادم ارامش میده

تذکر و دعوا رو ک جلو خودم صدبار کرده

صدبار با مامانش دعوا کرده سر این مسایل اما مامانش باز تکرار کرده

الانم میگ خونه خودشه از خونه خودش نمیتونم بیرونش کنم ک چیکار کنم

منم گفتم منم نمیتونم تحمل کنم دیگ

الا حرفم اینه ک باید میومد پیش من خونشون نمیموند ن اینک بمونه اونجا ور دل مامانش و سراغی از من نگیره این ینی الویت من مامانمه و بخاطر مامانم حاضرم ازت بگذرم

چقد صحبتاتون ب ادم ارامش میدهتذکر و دعوا رو ک جلو خودم صدبار کردهصدبار با مامانش دعوا کرده سر این مس ...

عزیزم❤️

نه این جوریا نیست ولی خب نباید انتظار داشته باشی رفتارش با شما و مادرش یکی باشه

اون‌مادرشه شما خانومش اول به این فکر کن در جایگاه یه خانم چجوری دل شوهرتو بدست بیاری

بخدا ملکه رو زمینم باشی بازم شوهرت یه نگاهش پیش مادرشه. میدونم این چیزارم به شوهرت گفتی و حرفاتو زدی اونم الان بین دو راهی گبر کرده بین شما و مادرش

سعی نکن خودتو در حد انتخاب بذاری براش. یا شما یا مادرش

الان سفت و محکم بیاد پیش شما خب مادرش آبروشو میبره 

شما یه کم زمان بده دیدی بهتر نشد بعد جدی و محکم پیش برو

عزیزم❤️نه این جوریا نیست ولی خب نباید انتظار داشته باشی رفتارش با شما و مادرش یکی باشهاون‌مادرشه شما ...

وقتی پنج روز منو ول‌کرده ینی انتخابشو کرده دیگ😔

یکی ام اینک خونه مامانش نمونه جایی رو نداره برای موندن 

ابروی مامانش بره چون اون باعث این جداییه ماست همیشه با کاراش و دوروغاش مارو ب جون هم انداخته من ک حلالش نمیکنم

وقتی پنج روز منو ول‌کرده ینی انتخابشو کرده دیگ😔یکی ام اینک خونه مامانش نمونه جایی رو نداره برای مون ...

خدا ازش نگذره چون باعث دل دوتا جوون شده

ببین بخدا پسرشم میخواست این جوری رفتار نمیکرد 

پس این جور آدما عقده ای هستن

یه مدت صبر کن

گذر زمان خیلی چیزارو تغییر میده

شوهرت باید خودش از ته دل سمتت بیاد 

بازش اینه ک من سه ساله تقریبا خونه مادرشوهرم بودم کم و بیشهمیشه ن اما بیشتراونجا بودممدام ب کشوم دست ...

نه منظورش این نیست. اعصابش داغونه و کلافه شده حسابی. فعلا نرو رو اعصابش‌.

کارهایی که بهت گفتمو بکن.

باهاش هم اصلا دعوا نکن.

ببین همهٔ اونایی که ده پونزده سال از ازدواجشون گذشته اینو میگن که تا می‌تونین اصلا زیاد خونهٔ مادرشوهر نمونین. چه خوبش، چه بدش. فعلا همونجا خونهٔ پدرت بمون تا همسرت سراغتو بگیره. خودتم نرمش نشون بده بهش. ولی اونجا دیگه نرو، مگه برای سر زدن و مهمونی.

ولی راستش به هیچ وجه باهات موافق نیستم که باید پا میشد باهات می‌اومد خونه‌تون. 

اتفاقا اون کار خیلی بده.

ببین اونم غرور داره، بیاد قهر خونهٔ پدرخانمش؟

شک نکن الان از مادرش گله گرده و حسابی ناراحته، خیلی هم دلتنگته. ولی اصلا اصلا اصلا توقع نداشته باش بیاد خونهٔ شما.

چند روز بگذره خودش زنگ میزنه. بیاد اونجا همو ببینین، یا برین بیرون دور بزنین. فعلا خونهٔ مادرش نرو. حرف و دعوای اون روز رو هم پیش نکش دیگه. اینا تبرهاییه که به درخت زندگی‌تون میزنین. زخمه همش. بعدا پونزده سال دیگه هر چقدر این زخم‌ها و تبرها کمتر باشه، خوشبخت‌ترین و همدیگه رو بیشتر دوست دارین. مواظب زندگی و رابطه‌تون باش.

نه منظورش این نیست. اعصابش داغونه و کلافه شده حسابی. فعلا نرو رو اعصابش‌.کارهایی که بهت گفتمو بکن.با ...

دلم میسوخت چیکار میکردم شوهرم بود میگف بدون تو نمیتونم منم میموندم

شایدم شما درست میگی نمیدونم

اما من میگم بااین حرکت نشون داده ک مامان تو هرکاری خاسی با زنم بکن من بازم پیشتم

ولی راستش به هیچ وجه باهات موافق نیستم که باید پا میشد باهات می‌اومد خونه‌تون. اتفاقا اون کار خیلی ب ...

ن نمیگم میومد خونه ما

میومد دنبال من میکف بیا دوروز بریم ی وری

ی جایی

نمیرفت خونشون 

مامانش بفهمه منو ازار بده فراری بده پسرشم پشت منه

اینجوزی خب‌مامانش میگ بهتر من ازار بدم دختره میره پسرم تنها ور دلمه ب نفع من

دلم میسوخت چیکار میکردم شوهرم بود میگف بدون تو نمیتونم منم میموندمشایدم شما درست میگی نمیدونماما من ...

نه عزیزم کارش این معنی رو نمیده. پیش خودشم نگو که سوقش ندی به اون سمت.