2777
2789

حتی  اطرافیان هم  بهم میگن چرا تو عکس ها اینطوری  میفتی  

تو آیینه  و اینجوری  هم  میگن  خوشگلی   ولی  تو عکس   لب ها کج   دماغ  کج   زیرچشم   گود  لپ هام زشت   افتضاححح   

الان  ۲ ساله  از خودم  عکس  نگرفتم     انقدر که  بد میفتم  بعضی ها رو دیدم  اصلا   زیاد  خوشگل نیستن  

ولی  توی     عکس    انقدر  خوب میفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قشنگ 15سال رو سنم میاد توعکس صورت چروک پلک افتاده دماغ گنده پوست چرب صورت بزرگ زمختتوهر زاویه ایی ...

همون منم  هرچقدم  ایینه رو نگا میکنم   میگم  اینا که  کج  نیستن  

چرا دوربین اینجوری میندازه   

همون منم هرچقدم ایینه رو نگا میکنم میگم اینا که کج نیستن چرا دوربین اینجوری میندازه

نمیدونم چرااینطوریه گاهی شبیه شرک میفتم جالبه تو واقعیت ب بانمکی و لوندی ازم یا میکنن  اهل عمل و آرایشم نیستم ی ریمل ی رژ ولی صورتم خوبه نمیدونم چرا شرک میشم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
نمیدونم چرااینطوریه گاهی شبیه شرک میفتم جالبه تو واقعیت ب بانمکی و لوندی ازم یا میکنن اهل عمل و آرا ...

دقیقاا  منم   مثل    اینجوری   یه ضدآفتاب  رنگی  میزنم  صورتم  از این رو به این رو میشه 

ولی   امان   از اینکه چن قلمم  ارایش  کنم    عکس  بگیرم  

صد رحمت  به میمون    یعنی  تمام  اجزای  صورتم  کج   میفته   افتضااح   میفته     خیلی اعصابم خورد میشه  

یه سری  برام  خاستکار در اومده بود دختر اومد  ازم  عکس  گرفت   ببره به مامانش  نشون بده  

بعد اینکه عکس  گرفت  میگفت  چرا توی  عکس  این شکلی  میفتی   بیچاره   ده بار  ازم  عکس گرفت  

اخرش   دیگ  شخصی  مادرشو  اورد

تو عکس  دیده بودن  گفته بودن چرا اینجوریه  

تو واقعیت  شوکه شدن