2777
2789

قیمت پایینه طبیعی هس مثلا من ۵۱ هزار دارم ۴ میلیون میشه 

اگ پاول آزاد بشه میره خیلی بالاتر. و وقتتون بزارید رو بات هایی ک صد در صد لیست میشن مثلا بعدی میجر و بلومه میجر اعلام کرد اواخر شهریور ماه لیسته این مال خود تله لینکش

https://t.me/major/start?startapp=7148144213

و بلوم 

https://t.me/blum/app?startapp=ref_VUQJuPug8u

منم کلی ایردراپ دارم

همستر داگز کت. سوا پ میجر. کلیکس.ایلان ماسک. راکی رابیت. بی بی داگ.و.

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاول فردا دادگاهی داره اگه بیگناهیش ثابت بشه امیدی ب بازیهای تلگرامی هست اگه نشه همشون مثل داگز قیمتشون پایینه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
داگر چنده

هرداگز ۷۵تا تک تومنی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
پاول فردا دادگاهی داره اگه بیگناهیش ثابت بشه امیدی ب بازیهای تلگرامی هست اگه نشه همشون مثل داگز قیمت ...

ولی میاد بیرون میدونی چقد ازش حمایت کردن اون کله گنده ها ایلان ماسک و ....

اگ آزاد بشه قیمت ها صعودی میشه

چقد کم ،قیمت نات کوینم هنوز خیلی کمه ارزشی نداره واقعا منکه حسرت نمیخورم انجام ندادم

طبیعی هس نات خیلی بالا بود و تون کوین وقتی سازنده ش بازداشت شد اومد انقد پایین ولی اینو بدون دیر یا زود آزاد میشه قیمتا خیلی بالاتر از اون چیزی ک فکرش نیکنی میشه

ولی میاد بیرون میدونی چقد ازش حمایت کردن اون کله گنده ها ایلان ماسک و ....اگ آزاد بشه قیمت ها صعودی ...

امیدوارم.من مشکل سقف مجاز دارم نمیشه توکانال عضوشم چطوری داگزامو ب تون کیپر انتقال بدم میدونی

امیدوارم.من مشکل سقف مجاز دارم نمیشه توکانال عضوشم چطوری داگزامو ب تون کیپر انتقال بدم میدونی

اون مشکل سقف مجاز میتونی ب راحتی حل کنی کافیه بری تو تنظیمات قسمت پوشه های گفتگو چن تا از اون کانال پوشه هایی ک عضو شدی پاک کنی بعد با اددلیست جوین کانال تلگرامیش بشی،

و برای انتقال داگز ها ی قسمت هس تو داگز claim میاره رو اون کلیک کن میبرتت داخل ی بات اونجا خواسته ولتت رو وصل کنی اون بالایی okx  هس با اون کار نداریم دومی وصل کن تونکپیر بعد اگ claim برات اومد بزن ی مقدار کارمزد 0.42  تقریبا نیم تون ازت کم میکنه بعد یکی دو ساعت بخاطر شلوغی سرور ها وارد کیف پولت میشه 

ولی الانم چون مردم هجوم بردن واس انتقالش سرورهاش داغونه شاید سخت بشه انتقال داد نزدیکای صبح یا نیمه شب امتحان کن

اون مشکل سقف مجاز میتونی ب راحتی حل کنی کافیه بری تو تنظیمات قسمت پوشه های گفتگو چن تا از اون کانال ...

ممنونم عزیزم ولی اون قسمت تنضیمات رفتم درست نشد بازم تلاشمو میکنم ممنونم ک راهنمایی کردی