2821
2789
عنوان

تشبیه عشق

61 بازدید | 4 پست

عشق مثل نگه داشتنه شمعه 

اولش دنیای اطرافت رو روشن می‌کنه

بعدش شروع به ذوب شدن می‌کنه و بهت آسیب میزنه 

درنهایت خاموش میشه

و همه چیز تاریک تر از همیشه میشه

و تنها چیزی که باقی میمونه سوختیگیه...!

#love

Sorry ...i don't care about that.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا عشق نیستن مفهموم عشق واقعی و خوندی ؟ همون نیمه ی گمشده ی الهی , همونی که شاعرا و نویسنده ها راجبش حرف میزنن انقد تفسیرش قشنگع 

عشق به هر سینه که کاوش کند خونِ دل از دیده تراوش کند

اتش عشق از تو گدازد تورا صاف تر از آیینه سازد تورا 

یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه ی لیلا نشست سجــــده ای زد بر لــــب درگـــــاه او پـر زلیــــلا شــد دل پـــــــــر آه او گفت یــا رب از چه خـوارم کــرده ای بر صلیــب عشــــق دارم کرده ای جـــــام لیـــــلا را به دستــــم داده ای واندر این بازی شکســتم داده ای نشتر عشـقــــــش به جانــم می زنی دردم از لیـــــــــلاست آنم می زنی خسته ام زین عشــق، دل خونم مکن من کـــــه مجنونم تو مجنونم مکن مرد این بازیچـــــــــــــه دیگر نیستم این تو و لیــــــلای تو ... من نیستم گفت: ای دیوانه لیلایــــــــــــــت منم در رگ پیدا و پنهانت منــــــــــــــم سال ها با جور لیــــــــــــــلا ساختی من کنارت بودم و نشناختــــــــــــی عشق لیـــــــــــــــــلا در دلت انداختم صد قمار عشق یک جا بــــــــــاختم کردمت آوارهء صحـــــــــــــــــرا نشد گفتم عاقل می شوی اما نشــــــــــــد سوختم در حسرت یک یا ربــــــت غیر لیــــــــــــــــــــلا برنیامد از لبت روز و شب او را صدا کردی ولـــــی دیدم امشب با منی گفتم بلـــــــــــــی مطمئــــــــــــن بودم به من سرمیزنی در حریم خانــــــــــــــه ام در میزنی حال این لیـــــــلا که خوارت کرده بود درس عشقـــــــش بیقرارت کرده بود مرد راهش باش تا شاهـــــــــــت کنم صد چو لیــــــــــلا کشته در راهت کنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز