2821
2789
عنوان

خاستگار

266 بازدید | 19 پست

یکی ب من بگه کجای کارم اشتباه بوده 

چند روز پیش ی خانمی منو تو یه جمعی دید خلاصه اشنا شدیم باهم شمارع گرفت گفت ی نفر هست بهت میگم زنگ بزنه گفتم باشع گفت نزدیک چهل سالش هست پسرع 

خلاصع زنگ حرف زدیم شب. اول خب بود فردا دوبارع زنگ زد خب بود پیام بهم دادیم اون موقع هم خب تا دیروز بهش پیام دادم گفتم تکلیف منو مشخص کن  اگ قصد ازدواج داری  با هم حرف بزنیم بعد دیگ ن جواب پیام میده ن جواب زنگم رو  بعد به من میگه تو خیلی عجول هستی میگ باید  طرفم منو عاشق خودش بکنه بعد میام میگیرمش خب وقتی جواب پیام منو نمیده جواب زنگمو نمیده چطور من اونو عاشق خودمو بکنم😭😭😭

لعنت بع همچنین پسرایی ک ادمو ازار و اذیت میکنند بخدا چشم انتظاری خیلی سخته از دیروز همش چشمم ب گوشی هست تا یل ی زنگ یا ی پیام بده لعنت ب زندگیع من ک جهنمه😭😭💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر دنبال دوستی و سواستفاده بوده 

این حرفای مزخرف که تو منو بازد عاشق خودت کنی و اینا دیگه از روی پررویی بوده باید یه بیلاخ نشونش میدادی میگفتی اینم عشق بعدم بلاک از همهههه جا

والا چه مردا پررو شدن

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
چرا شماره خودتو دادی؟؟؟

من  ندادم اون خانمه داد گفت حرف بزنید بعد بیاد خاستگاری چون همه کاره زندگیشع خودش هست گفت بیا بیرون ببینمت گفتم من اهل این لوس بازیا نیستم اگه خشت اومد از اخلاقم بیا خاستکاری

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چندسالته

سی گلم

پسره فک کنم قصدش جدی نبوده اینجوری گفته چند سالته

میگ من دنبال ازدواج سفید هستم 

سی

بیشتر دنبال دوستی و سواستفاده بوده این حرفای مزخرف که تو منو بازد عاشق خودت کنی و اینا دیگه از روی پ ...

بعد میگ من رل ندارم ولی چرت میگفت همش حرف از ازدواج سفید میزد تو حرفاش نمیدونم چرا خر شدم فشش ندادم

چرا شماره خودتو دادی؟؟؟

خریت محض کردم بخدا من اصلان رل از این حرفا نیستم خانواده ام مذهبی هستند این ی دونه رو خر شدم

معلومه زرنگه

یعنی چی

2824
2823
2791
2779
2792