2777
2789
عنوان

لادن و سید علی

184 بازدید | 10 پست

بنظرتون واقعیه یا سرکاری ؟

کاری با محتواش ندارم 

اگه واقعی باشه بنظرم واقعا معجزه خداست 

اون دعاها که میگن خدا جوری دستتو بگیره خودت نفمی اینه

یعنی وضع مالیشون واقعا اون کد داغون بوده که حاضر شده با مرد۴۰ ساله ازدواج کنه، میگف مادرش خودکشی کرده و خونشونم به حدی کوچیک بود مهمون میومد پیش هم میخوابیدن همشون 

یا کلا سید علی شوهرش نیست و الکی خونه اجازه کردن مرد از ترحم حمایتشون کنن؟؟

کسی از فالورای قدیمیش هست توضیح بده یا همشهرییشون هست

خیلی جالب اومد برام طرف در عرض چند ماه از اوج زندگی لجن برسه به جایی خیلی از بلاگرا ازش محتوا میسازن   

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط گریه سید علی ...به نظرم تمام دروعه.....مبینا هم ترکیه اس عشق حال

طلاق گرفتنشون که تابلوعه

ولی اینکه طرف بیاد زن یکی که۲۰ سال بزرگتره بشه راسته؟

یا داستان زندگیش کلا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
تب وتب در زدم😐🤣

🤣🤣🤣وای باورت میشه با صدای بشکناس سید علی و صدای رو‌مخ دختره تو ذهنم پلی شد

یه چند وقتا سر نزدم پیجش ..برم ببینم .بلاگرا پولدار میشن همه شون

من رفتم دیدم یارو آیفون ۱۵ گرفته دستش

هرروز سفرو ویلا و این داستانا