قرص هایی هم که خوردم.اوابوست.متفورمین.اسید فولیک.لتروزول هم روز ۳ تا ۷ پریودی.
سلام گلم،انشالله بحق خانوم فاطمه زهرا که باردارباشی وخدابهت یه بچه سالم وصالح بده،میشه توهم برام دعا کنی بگی خدابهم محمدجوادمو بده ،من ده روز پیش مشهد بودم ازآقا امام رضا خواستم،حتی گوشواره طلامو نذرش کردم سه روز دیگه موعدمه،خیلی استرس دارم،یادت نره منو دعاکنی اسمم آرزوعه.
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
حتما چشم بچه ها من اگر آزمایش خون مثبت باشه برای همه ی منتظرا چله ی زیارت عاشورا میگیرم.نذر کردم.این ...
دستت دردنکنه عزیزم،بخداقسم بهت قول میدم آزمایشت مثبت میشه مطمعنم.تستت خیلی واضح مثبته،ببخشید گلم علائمت چیه،لک لانه گزینی دیدی،؟من سه روز پیش لک دیدم فک کردم میخوام پریود شم ولی خبری نشد،تولک دیدی؟تا حالاسابقه نداشته وسط دورم لک وترشح ببینم
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
چون بچه اولمه من نمیدونم علائمش چیه فقط من همش خسته ام و کمردرد دارم و سینه هام به شدت درد میکنه و ب ...
مبارکت باشه گلم،اینا علائم بارداریه ،مواظب خودت باش