2777
2789
عنوان

کنکور

69 بازدید | 6 پست

خب یہ رتبہ برترم کہ گیرم نمیاد😐

یکی میگہ واسہ تجربی ماز خوبہ یکی میگہ کلاسینو استادیش بھترہ یکی میگہ تاملند 

بخدا ھزار بار تاپیک زدم روانی شدم دیگہ😐😶

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم با کدوم ارتباط بگیری وگرنه هر درسی چنتا استاد تاپ داره ببین خودت با کی بهتر درس و میگیری

من شیمی با فراهانی ریاضی با حیدری زیست با حنیف خوندم عالی بودن اینا فیزیک و زمین رو هر چقد گشتم استادی که بتونم باهاش ارتباط بگیرم رو پیدا نکردم

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

باید ببینی خودت با کدوم اساتید راحت تری

ممکنه بعضیاشون از ماز باشن بعضیاشون از کلاسینو و تاملند 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ببین اگه میخوای  پک مازو بگیر استاد ریاضی و فیزیکش رو تایید میکنم( کرمی و میرحسینی)زیست فرهمند نیا و شیمی هادیان فرد خودم نرفتم ولی کسایی که رفتن راضی بودن ، اما در کل یه موسسه تنها ، همه ی دبیرای تاپ رو نداره ، اگه هم خواستی زیست عظیمی و شیمی بابایی هم تام لند هم خیلی خوبن من راضی بودم 

ببین اگه میخوای پک مازو بگیر استاد ریاضی و فیزیکش رو تایید میکنم( کرمی و میرحسینی)زیست فرهمند نیا و ...

ولی کلا باید دوسه تا فیلم ازشون ببینی بعد تصمیم بگیری با کدوم راحتتری مثلا برای فیزیک تعریف یحوی رو زیاد میکنن ولی من اصلا باهاش ارتباط نگرفتم