2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۳ سالمه . قبلا هیچ دوستی نداشتم به معنی واقعی هیچ دوستی . چند وقت پیش داشتم واسه امتحان زیست میخوندم دیدم بیلی آیلیش آلبوم جدید داده ‌. گوشش کردم و خوشم اومد واسه همین رفتم فنش شدم ولی تو فضای مجازی هم حتی نمیتونستم با بقیه ارتباط بگیرم و با فن پیج های دیگه حرف بزنم . دوست هام  که در اصل دوست نبودن و دشمن بودن باعث شده بودن کلی تروما برام اتفاق بیفته  بده مثلا کلی پشت سرم حرف میزدن و وقتی میدیدن کنارشونم یکیشون میگفت ممکنه ناراحت بشه بیاین دیگه پشت سرش حرف نزنیم بعد بقیه میگفتن که من حتی بهم بر هم نمیخوره و باعث شده بودم با هر کلمه حرف زدن بعدش از طرف مقابلم واسه اینکه مزاحمش هستم عذرخواهی کنم و فکر کنم هیچ کس من رو نمیخواد و دوستم نداره . روز تولدم تو فندوم یه استوری واسه تولدم گذاشتم یه دختره اومد ریپلایش کرد و یکم باهم حرف زدیم و فهمیدم ۱۸ سالشه . وقتی دید من فقط ۱۳ سالمه مکالمه رو قطع کرد . کم کم داشتم مطمئن میشدم که مشکل از منه و گریه میکردم و دوستی های بقیه رو میدیدم یه شب آرزو کردم منم یه دوستی داشته باشم که هیچ وقت بهم حس اضافی بودن نده تا اینکه همون دختره که استوریم رو ریپلی کرده بود بهم پیام داد و خواست باهم حرف بزنیم . تا اینکه دوستیمون ادامه پیدا کرد و فهمیدم اون هم تقریبا مثل من نمیتونه با بقیه ارتباط بگیره . دیگه از بیلی آیلیش  خوشم نمیومد ولی بهترین دوستم فنش بود و تو فندوم باهاش آشنا شده بودم دلم نمیخواست دیگه فن باشم ولی میترسیدم اگه از فندوم بیام بیرون دوستیمون بهم بخوره تا اینکه یه روز فهمیدم دوست های جدید پیدا کرده و دیگه بهم اهمیت نمیده حتی پیام هام رو سین نمیزنه