2777
2789
عنوان

هک شدن روبیکا😭

1013 بازدید | 15 پست

بچه ها روبیکام هک شده بود دوستم عکسای نامزدیشو برام فرستاده بود حالا خیلی میترسم این عکسا دردسر بشه چیکار کنم؟کاربریم رو پاک کردم حالا میگم نکنه عکسا رو برداشته باشه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی هک کرده چجوری از کجا فهمیدی. 

؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

روبیکا هک بشه ب راحتی میتونی از اکانت بندازی بیرون طرفو

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی هک کرده چجوری از کجا فهمیدی. ؟

یه فیل::::تر.  شکن دانلود کردم از طریق اون هک شدم ولی نمیدونستم تا اینکه دیدم از طرف من کانال درست کرده و مخاطبامو عضو کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روبیکا هک بشه ب راحتی میتونی از اکانت بندازی بیرون طرفو

نمیدونستم هک شدم یه 10 روزی شده بود،میترسم عکسا رو برداشته باشه بدبخت بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه فیل::::تر. شکن دانلود کردم از طریق اون هک شدم ولی نمیدونستم تا اینکه دیدم از طرف من کانال درست ک ...

واااایی🥲

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نمیدونستم هک شدم یه 10 روزی شده بود،میترسم عکسا رو برداشته باشه بدبخت بشم

ببین اینجوری که تو میگی هک نشدی یکی از خودتون روی اکانته رفیقی کسی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

دیگه اگر دیلیت اکانت کردی جای نگرانی نیست

اگه قبلش عکسارو دانلود کرده باشه چی؟آخه چند روزی گذشت تا فهمیدم هک شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور میگین؟

ببین کسی که هک می‌کنه روبیکا رو برای دو کار میخاد یا عکسا رو برداره یا از طریق شماره تو ب بقیه پیام بده و حساب خالی کنه 

اینکه اومده برات گروه و کانال زده کار هکر نیست چون سودش به خودت میرسه و درآمدش میرع به حساب خودت

ببین کسی که هک می‌کنه روبیکا رو برای دو کار میخاد یا عکسا رو برداره یا از طریق شماره تو ب بقیه پیام ...

آخه کانالی که ایجاد کرده بود همون فیل::::تر.  شدنو تبلیغ میکرد،که مسلما هر کدوم از مخاطبام نصب کنن هک میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه کانالی که ایجاد کرده بود همون فیل::::تر. شدنو تبلیغ میکرد،که مسلما هر کدوم از مخاطبام نصب کنن ه ...

کاری نمیتونه بکنه فقط باید از اکانت خارجش میکردی بعد به تموم مخاطبا اطلاع میدادی

کاری نمیتونه بکنه فقط باید از اکانت خارجش میکردی بعد به تموم مخاطبا اطلاع میدادی

فقط کاربریم حذف کردم،لازمه به پلیس فتا گزارش بدم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط کاربریم حذف کردم،لازمه به پلیس فتا گزارش بدم؟

برای اطمینان خودت بده اما حتما به مخاطبات هم بگو