20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
روبیکا هک بشه ب راحتی میتونی از اکانت بندازی بیرون طرفو
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
یه فیل::::تر. شکن دانلود کردم از طریق اون هک شدم ولی نمیدونستم تا اینکه دیدم از طرف من کانال درست ک ...
واااایی🥲
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
نمیدونستم هک شدم یه 10 روزی شده بود،میترسم عکسا رو برداشته باشه بدبخت بشم
ببین اینجوری که تو میگی هک نشدی یکی از خودتون روی اکانته رفیقی کسی
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
ببین کسی که هک میکنه روبیکا رو برای دو کار میخاد یا عکسا رو برداره یا از طریق شماره تو ب بقیه پیام بده و حساب خالی کنه
اینکه اومده برات گروه و کانال زده کار هکر نیست چون سودش به خودت میرسه و درآمدش میرع به حساب خودت
آخه کانالی که ایجاد کرده بود همون فیل::::تر. شدنو تبلیغ میکرد،که مسلما هر کدوم از مخاطبام نصب کنن ه ...
کاری نمیتونه بکنه فقط باید از اکانت خارجش میکردی بعد به تموم مخاطبا اطلاع میدادی