ماman93 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 856 عنوان کلافه شدم 123 بازدید | 5 پست ای کاش بمیرم هم خودم همه این بچه. هیچ جا نیست برم راحت بشم. از محیط دورو برم هیچ کسو نبینم همه منت میکنن. ای کاش یک نفر پیدا میشد منو از این محیط جهنمی نجات میداد کلافه و سردرگمم دوست دارم خودکشی کنم. ای کاش همون اولا تصمیم درست رو میگرفتم 1403/06/06 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماman93 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 856 از خ نه زندگیم بدم میاد از زایمان از نوزاد آخ خدا راحتم کن
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10366 از خ نه زندگیم بدم میاد از زایمان از نوزاد آخ خدا راحتم کن واااا چرا دوست نداشتی بچه بیاری؟ 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ماman93 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 856 واااا چرا دوست نداشتی بچه بیاری؟ یعنی غلط کردم نگهش داشتم. حالا نمیره بابا نخواستیم. خدا بده به دیگران