2777
2789
عنوان

شوهرم 😮

610 بازدید | 26 پست

میگه سرکار بودنی بعضی وقتا میگم واسه کی دارم کار میکنم آخه واسه کسی که قدرمو نمیدونه 

انگار خودش قدرمو میدونه قدرمو نمیدونه که هیچ میره بیرون چشم هرزگی هم میکنه من نبودنی هم خدا داند که چیکار میکنه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ما بچه نداشتیم شوهرم اینو می گفت آخه بچه میخواست من نمیخواستم 😂 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من هفته پیش از مرگ برگشتم ،بعدش فهمیدم چقدر زندگی رو سخت گرفته بودم . دنیا دو روزه بخدا مرگ پشت سر ماست ،زندگی دست خودتونه ، قشنگ بسازینش

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

شوهرمنم اکثر اوقات تو بحث هامون میگه وای دلم واسه کی ها ک میسوزه واسه کی دارم کار میکنم الان جوونم میتونم کار میکنم میخواهی تا پیر بشم از پا بیفتم باورکن اگ بهم نگاه کنی🙁

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
آره افسردگی گرفتم انقدر فکرو خیال کردم 😔

ولش فکر نکن بخواب فکرو خیال کنی پیر میشی بخاطرش ولششش ریلکس

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌸 وطن عشق من هم وطن جان من #متاهل

ما ترکا تو اینجور مواقع میگیم میه قرمیزی آلما یولامیشدیخ گاپیزا، گلمیردین🥲😂

یعنی چی؟؟؟

انقد دلم میخواد ترکی یاد بگیرممم🥲🫠💔

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"