2777
2789

گیر داده بگو چیه منم بیام😂😂گفتم برووو خودتم بکشی برات نمیگم

تازه از اینکه دم مردا رو قیچی میکنیم براش گفتم😂😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر حرفی نیاز نیس همسراتون بدونن

اینجا میای برای مشاوره

پس فردا برمیگیره کار بدی انجام بدی

میگه ارهههه اینارم از همونجا یاد گرفتی

نگین لطفا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

😐😐😐😐دم مردا. نمیشه قیچی کرد. بعضی ها شعور دارن جواب بی احترامی و بی ادبی رو نمیدن

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

منم بهش میگم اسم سایتم میگم با شماره خودش عضو سایت شدم اما اینطور نیست علاقه‌ نداره بیاد هیچی نمیگه میدونه سایت خانوماس دخالت نمیکنه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

هر حرفی نیاز نیس همسراتون بدونناینجا میای برای مشاورهپس فردا برمیگیره کار بدی انجام بدیمیگه ارهههه ا ...

نه یادش نمیمونه😂عقلش مث ماهی هس 😂😐😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بعضیا هم با کتک میدن...

اون دیگه شعور نداره. 

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

زن و شوهر نباید چیز مخفی داشته باشند یا نمیگفتی یا کامل میگفتی اون الان پیش خودش تحلیل های متفاوتی میکنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

😐😐😐😐دم مردا. نمیشه قیچی کرد. بعضی ها شعور دارن جواب بی احترامی و بی ادبی رو نمیدن

شماها اگه شعور داشتید نمیوفتادید بین چپ چپ صدتا زن😊