2777
2789

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم اینکه خیلی چندشم‌میشه بخام استوری در مورد ابراز علاقه به شوهرم بزارم یا توی پست هام قربونش برم یا جلو بقیه بخام با عزیزم و عشقم صداش کنم راسش خیلی خجالت میکشم و چندشم‌میشه ولی تازگی ها فهمیدم شوهرم خیلی خوشش میاد من جلوی دیگران بالاش ببرم و البته فامیلای خودش هم بدشون‌میاد از این کار من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه حالا نمیخواد بچسبی بهش و تو هم برید جلو بقیه 

همین که با احترام تو جمع حرف بزنی باهاش 

خودش کلیه

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

اگه عاقل باشی طبق علاقه شوهرت عمل می‌کنی. البته من خودم نمیکنم🤦

حالا نیازی نیست خیلی لوس بازی دربیاری. سنگین رنگین قربون صدقه برو.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نیازی به لوس بازی نیست همون اسمش با جان یا آقا صدا بزن.من همسرمو همیشه ...جان صدا میزنم توی مهمونیا میوه بیاد ذستم سریع پوست میگیرم برای دوتامون باهم میخوریم.موقعی که صحبت میکنه توی جمع تحت هرشرایطی همه حواسم بهش هست بالبخند لهش نگاه میکنم و تایید میکنم و تحسین میکنم.اینا کارتی عادی ماهست ولی خواهرشوهرم گفته که شوهرش خیلی ازاین کارا خوشش اومده و به همسرش توصیه کرده اینجوری باشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من همیشه میگم قربون صدقه افراطی تو جمع خیلی خوب نیست کلا هر چی خیلی تو چشم کنی ناخودآگاه حس منفی جذب میشه حالا منظورم چشم زخم نیست منظورم انتقاد و حسادت هم می‌تونه باشه

و خودم تا الان که ۲۴ سالمه اینستاگرام نصب نکردم و علاقه ایی ندارم روزمره هام با آدما شریک بشم چون کلا حدود های خودمو تعیین کردم و آدما محدود وارد چارچوب هام میکنم

پس  ابراز محبت معقول و صدا زدم زیبا تو جمع از همه همه مهمتر حفظ احترام به هم خیلی شیک و جذاب تا قربون صدقه های زیاد چون خیلی شنیدم میگن از کمبود محبت میان این حرکت جلو بقیه می زنند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شوهر منم دوس داره براش استوری بزارم ولی بنظر خودم خیلی لوسه استوری عاشقونه گزاشتن 

برا همین تنظیمات رو جوری میکنم که فقط شوهرم استوریمو ببینه و استوری عاشقونه میزارم

البته من تو  بیشتر عزیزم یا عزیز صداش میکنم کلا اسم همو خیلی کم صدا میکنیم

مثلا

مثلاً براش میوه یا چای ببر بگو بفرما احمد جان.

یا ازت تشکر کردنی با لبخند بگو نوش جان.

یا درخواستی اگرداری بگو عزیزم میشه فلان کار بکنی؟

وقتی برات انجام داد گرم تشکر کن.

جایی دعوت میشین بگو با همسرم هماهنگ کنم ببینم برنامه دیگه ای نداشته باشه.

حالا استوری اینا هم دوست داره مثلاً برا تولدت کیک میخره استوری بذار بگو همسر عزیزم ممنون که به یادمی.

همه جا بالا ببرش.

البته زیادی هم بالا نبر که برات دردسر بشه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم