2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 53 پست

بنظرم بهار قدیمیه وبزار بچه چیزی ک دوس داره باهاش مورد خطاب قرار بگیره رو بشنوه و بزن تو دهن شوهرت ک نزنه تو ذوق بچه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر اسمی که فکر کنی میشه مسخرش کرد

بهار اسم قشنگیه اونا خیلی بی مزن که میگن اسم ما تابستونه 😐😐 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

اره منم میگن پاییزه ...اصلا به کتفمم نمیگیرم ....آدمای بیشعور زیادن نمیشه بخاطر چندنفر بیشعور آدم حساس بازی در بیاره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خدای من

اسم به این زیبایی 

بهار 

تلفظ عالی، دلنشین و یاداور زیبایی طبیعیت 

از انسانها اندازه ی شعورشون دلگیر شو!

من عاشق اسم بهار ، باران ، برکه ،گندم و این تیپ اسمها هستم

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

بهار اسم بسیار زیبا و دخترونه ایه تقصیر خودتونه که این حسو به بچه دادین

دیانا قشنگتره بهار قدیمیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اونا بی فرهنگن

بهار اسمیه که ۱۰۰ سال دیگه هم قدیمی نمیشه

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️