2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 42 پست
ما کلاس قبل از عقد که رفتیم خانم مشاور بهمون گفت بعد از عقد درسته زن و شوهر هستید و به هم محرم هستید ...

مگ میشه خدایی؟

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

میگم که شما ریسک نکنولی ادمی که پای سفره پدر و مادر بزرگ شده باشه یا دوست دختر نمیگیره یا دوست دختر ...

احتمالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونممم....

همچین کاری نکنیا، اگرم یه درصد خواستی انجام بدی قبلش از خود طرف بپرس اگه جامون عوض میشدو مثلا خواهر خودت در جایگاه من بود بازم همین نظرو راجب رابطه داشتی؟؟ ببین چی جواب میده.

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

من موندم چجوری اون خانمه ازدواج کرد حتنا با اصرار خدش اینا

مردها بدترینشونم هم ب این موضوعات حساسن 

بشنو و باور نکن بخدا قسم برای همه پسرا بکارت مهمه 

حالا ی عده بیان بگن این حرفا امل بازیه در کل تو ایران رابطه قبل ازدواج غلط اندر غلطه دودش فقط فقط ب چشم دختر میره

مردها بدترینشونم هم ب این موضوعات حساسن بشنو و باور نکن بخدا قسم برای همه پسرا بکارت مهمه حالا ی عده ...

بخدا من پسری ک باهش درارتباط بودم حتی دست منو نگرفته...

اینقدر حیا داشته 

بعد اینا اینکارو مبکنن 

یعنی طرف ایتقدر قصدش جدی که با خانوادم در ارتباطه

همچین کاری نکنیا، اگرم یه درصد خواستی انجام بدی قبلش از خود طرف بپرس اگه جامون عوض میشدو مثلا خواهر ...

نه بخدا این اثلا این مدلی نیست  تو قرار دست منو نمیگرفت میگفت محرم نیستیم

تازه گفت من خجالت میکشم  بگم خاهرم بیاد گفتم اونو چیکار داری گفت اخه اگ بین دوتا زن مرد باشه نفر سوم شیطانه خاهر بیاد یه وقت  به گناه نیوفتم

مگ میشه خدایی؟

من گفتم درظاهر...  از داخل زندگیشون خبر ندارم

ولی خب واقعا کار اشتباهی هس.. حتی اگه یه پسری یه دخترو راضی کنه که باهاش رابطه داشته باشه، بعد هم باهم ازدواج کنن فکر نمیکنم بعدش اعتمادی بهش داشته باشه.. و ایتطوری فکر میکنه که قبل از من با چند نفر اینکارو کرده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من گفتم درظاهر... از داخل زندگیشون خبر ندارمولی خب واقعا کار اشتباهی هس.. حتی اگه یه پسری یه دخترو ...

مطمعن اعتماد ندارههه

بخدا من پسری ک باهش درارتباط بودم حتی دست منو نگرفته...اینقدر حیا داشته بعد اینا اینکارو مبکنن یعنی ...

منم ی خواستگارداشتم نوک انگشتشم بهم نخورد تو چند ماه رابطه ای ک داشتیم 

پسری ک واقعا خواهان باشه حریمتو حفظ میکنه تا موعدش برسه

منم ی خواستگارداشتم نوک انگشتشم بهم نخورد تو چند ماه رابطه ای ک داشتیم پسری ک واقعا خواهان باشه حریم ...

نمیدونم حتی الانم میگ با خاهرم در ارتباط باش  منم با خانوادت در ارتباطم دلم براش تنگ شده