2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 42 پست
داشته باشی نمیگیرن یه دروغ واقعیه 😐میرن اونیو میگیرن که مادرشون انتخاب میکنه که مثل فیلم زغال اخته ...

بعددی خانومه میگ تو اشتباه مبکنی رابطه نیازه 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما ریسک نکن

ولی این حرف هم چندان واقعیت نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما ریسک نکنولی این حرف هم چندان واقعیت نداره

من گوه بخرمم ولی موندم چی بگم طرف میگ من حرفتو قبول تدارم باید رابطه داشته باشی طبق کتاب ک خوندم یه پسری ک با دختر رابطه انجام بده  قبل اردواج  بعدش از اون دختره زده میشه فکر میکنه اره دیگه اگه بعد ازدواج اینکارو کنه چی اگه فبل ازمن داده باشه چی ...

نیازه 

خیلی کم‌پیش میاد که ازدواج کنن 

من میگم حتی تو عقد هم رابطه ی کامل اشتباهه چه برسه به دوستی 

خیلیا اینجا میگن اشتباه کردیم تو عقد رابطه داشتیم و میگن  داریم طلاق میگیریم  و چه کار کنم .... 

و برا بعدمون مشکلی نباشه و کلی عزا میگیرن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

دروغ گفته بابا 

رابطه چی نیاز هست 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

پسرا فکر میکنن چون بهش پا دادی حتما قبلا هم دادی یا کلا بی قید و بندی اینو خود ی اقا میگفت طرز فکرشو ...

من موندم چجوری اون خانمه ازدواج کرد حتنا با اصرار خدش اینا

ما کلاس قبل از عقد که رفتیم خانم مشاور بهمون گفت بعد از عقد درسته زن و شوهر هستید و به هم محرم هستید، ولی نذارید اون اتفاق اصلیه بیفته و رابطه کامل نداشته باشید.. چون معلوم نیس تو دوران عقد چه اتفاقا بیفته و اصلا کارتون به ازدواج بکشه.. خیلیا به هر دلیلی جدا میشن.. پس بهتره مواظب باشید 

تازه اونکه عقد هس و به هم متعهد هستن... تو رابطه دوستی تعهدی نیس که طرف تا اخرش پایبند باشه و بگه حالا که بامن رابطه داشتی میام میگیرمت

ولی خب خودمم چندنفرو میشناسم که میدونم دوران دوستی باهم رابطه داشتن و بعد هم ازدواج کردن. الان هم درظاهر که خوشبختن.. 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نیازه خیلی کم‌پیش میاد که ازدواج کنن من میگم حتی تو عقد هم رابطه ی کامل اشتباهه چه برسه به دوستی خیل ...

نمیدونم  والا تازه میگ نزاشت مامانم یفهمه  الانم خوشبختیم

من گوه بخرمم ولی موندم چی بگم طرف میگ من حرفتو قبول تدارم باید رابطه داشته باشی طبق کتاب ک خوندم یه ...

میگم که شما ریسک نکن

ولی ادمی که پای سفره پدر و مادر بزرگ شده باشه یا دوست دختر نمیگیره یا دوست دختر خودشو میگیره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم