2777
2789
عنوان

ویروس جدید

2179 بازدید | 45 پست

من ی ماهه گرفتم علایمش مثل سرماخوردگی اما قولنج معده اسهال و تهوع هم داره. علایم هام هی میره و میاد و خیلی بدنم بی جون شده و انرژی ندارم بدنم کوفته هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطور شدم تا یه چیزی میخورم اسهال معده درد قرص چرک خشک کن بخور برا رفع اسهالت من تنها چیزی ک اسهالم کنترل کرد چرک خشک کن بود دیروز یه غذا خوردم نذری اسهال شدم تاصبح بیمارستان بود

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عه؟🤦🏻‍♀️

مامان منم چند وقتیه اینجوریه دیروز میگف لابد سرطانی چیزی دارم🤦🏻‍♀️😂

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

منم فقط گلوم میسوزه و عطسه میکنم دیگه خستههه شدمم اه کی تابستون مریض میشهه آخههه

خوشگلم تو دیشب میخاستی بری باز اینجایی که🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند