2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفقیت حاصل انجام روتین وار کارها و عادت های درست به دست هر ادمی با هر عقایدی

دقیقا همچنین تحصیلی و کاری

تکرار و نظم خیلی مهمه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
قبول ندارم بعضی وقتا ما ی چیزی میخایم ولی خدا نمیخاد یعنی اونجا رابطمون با خدا بد شده ک بدشانسی اور ...

منم ندارم

درسته آرامش درونی مدیتیشن بخ خدا نزدیک شدن خیلی توی آرامش زندگی تاثیر داره اما خب موفقیت یه بحث جداست

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
موفقیت حاصل انجام روتین وار کارها و عادت های درست به دست هر ادمی با هر عقایدی

نظم و.. مهمه ولی علت تامه موفقیت نیست.. خیلی ها بودن که تلاش کردن ونظم هم داشتن ولی موفق نشدن.. چون یکسری چیزا تو پشت پرده اتفاق میفتن

قبول ندارم بعضی وقتا ما ی چیزی میخایم ولی خدا نمیخاد یعنی اونجا رابطمون با خدا بد شده ک بدشانسی اور ...

بدشانسی وموفقیت دومقوله جداست.. وبحث ما درمورد موفقیت بحث کلان هست نه تمام مصداق های کوچک

نظم و.. مهمه ولی علت تامه موفقیت نیست.. خیلی ها بودن که تلاش کردن ونظم هم داشتن ولی موفق نشدن.. چون ...

همین چند روز پیش باوجود نماز خون بودن و توسل به اهل بیت شکست خوردم تو ی مورد ک برام مهم بود موفق بودن درش

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
همین چند روز پیش باوجود نماز خون بودن و توسل به اهل بیت شکست خوردم تو ی مورد ک برام مهم بود موفق بود ...

موفق بودن همیشه به معنای رسیدن به خواسته نیست بلکه بعضا مایه چیزی رو میخوایم ولی نمیدونیم که قراره مارو نابود کنه و..