2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭بیاین

92 بازدید | 5 پست

همتووون لطفا جواب بدین 

لطفا نگید هی دارن میمیرن و فلان فقط بگید جا من بودید چیکا میکردید همین 

جا من بودینننن چیکار میکردین همین میرفتین یا نه (و چرا؟

من با یکی از فامیل های دورم  شیش ساله اول بخاطر سنمون نشد نامزد کنیم بعد مامانم راضی نبود گفت زوده بعدشم الان میخوایم نامزد کنیم یکم من مشکل دارم و بخاطر فوت اطرافیان نشده 

عمش دوماه پیش فوت کرد گل گرفتم رفتم خاکسپاری ولی دور وایسادم کسی ندید خودش اومد تشکر کرد گل و گرفت 

بعد الان عموش فوت کرده بنظرتون فردا گل بگیرم برم خاکسپاری یا نه ؟ (دور دور وایسم کسی منو نبینه)

میگن قدمت نحسه؟ببخشیدا چون متوجه نشدم دقیق

نه میگن نامزد نکنید بهتره 

الان منو اون شیش ساله مخفیفانه باهمیم ولی از اول قصدش ازدواج بود ب مادرش گفت الانم پارسال به مادرم گفتن مادرم گفت تلفنی صبت کنید الان جز من ۷ نفر تو خانوادش میخوام عقد کنن و نامزد و عروسی 

خواهر خودشم می‌خواد نامزد کنه نشده 

وگرنه اون خودش میگن بیا نامزد کنیم من بهش میگم نه چون شرایطم اوکی نیست بعد مامانمم الکی هی میشه من دخترمو به کسی میدم که کارت پایان خدمت داشته باشه 

من فعلا تا چند ماه دیگه قصد نامزد کردن ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه میگن نامزد نکنید بهتره الان منو اون شیش ساله مخفیفانه باهمیم ولی از اول قصدش ازدواج بود ب مادرش گ ...

اخه چرا سنگ میندازن جلو پا جوونا

کارت پایان خدمت خوبه ولی اگ نباشه اون جوون بدبخت چیکارکنم

ایشالله ک کارن درس میشه ب حق همین روزای عزیز

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
اخه چرا سنگ میندازن جلو پا جووناکارت پایان خدمت خوبه ولی اگ نباشه اون جوون بدبخت چیکارکنمایشالله ک ک ...

مامانم اولش میگفت نه بعد دید من پوشش دارم پسره خوبیه میشه هرچی خودت بگی ولی عجله نکن حالا طرفم کارا خدمتشو کرده تا یه ماه دیگه اینجورا میره 🥹 ولی گفت وسطا خدمتم باید نامزد کنیم گفتم ایشالا 

بنظرتون با این حال فردا برم یا نرم میشه راهنماییم کنی ؟

اخه چرا سنگ میندازن جلو پا جووناکارت پایان خدمت خوبه ولی اگ نباشه اون جوون بدبخت چیکارکنمایشالله ک ک ...

ببخشید عزیزم من سنم کمه احتمالا شما بزرگ‌تری 

من خالم فوت کرد حالم خیلی بد بود هی پیام هی زنگ زد بعد دختر عموم با زور بردم دمه در این اومد با زور بردم رستوران حالم عوض بشه 

عمومم فوت کرد ی شهر دیگه بود گفت اگه زشت نبود میومدم اصفهان و همون شب که خواستیم بریم اصفهان من تازه رفتم سرگوشیم دیدم خیلی پیام داده گفت باید بیام شده دو ثانیه هم ببینمت اومد سرکوچمون دیدم زود رفت منو 

منم برا عمش رفتم بهش زهرا … 

حالا که کامل براتون توضیح دادم بنظرتون نرم بازم ؟ و اینکه دلیلتون چیه که نرم 

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت🌹🌹🌹🌹