2777
2789
عنوان

معجزه 💚👄

117 بازدید | 16 پست

میشه برام دعا کنید حتی شده یه دونه صلوات یا حمد و... هر چیز که می تونید کل تابستونم داره نابود میشه همش گریه کردم من فقط برای پیشرفت و آینده ام گول این موسسات خوردم هزینه واریز کردم برای کلاس و.. زدن زیرش بهشون هم میگم هزینه رو برگردونید نه اینو انجام میدن نه چیزی خیلی بد برخورد می کنند 💔 خیلی دارم اذیت میشم امیدم دیگه دارم از دست میدم شاد نیستم شرمنده پدر و مادرم دارم میشم 😔 فقط می خوام بیان و هزینه رو بر گدونن همین 😭💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم کدوم موسست ؟

عارف ربیعیان هست تبلیغش یه مدت از شبکه فوریو هم پخش میشد کلی ادعا دارن حتی موقع دی ماه بود که باهاشون آشنا شدم یک هفته برنامه ریزی رایگان دادن ویدیو و .‌. رفتار مشاورین عالی پیگیری عالی ولی امسال که من هزینه رو. ریختم همون مشاور به من گفته بود برنامه هفتگی منابع آموزشی و آزمون و .... میدن وقتی هزینه رو ریختم گفتن که خب حالا انتخاب کن کدوم داشته باشی مشاوره یا منابع درحالی که قرار بود همشون باشه .

عارف ربیعیان هست تبلیغش یه مدت از شبکه فوریو هم پخش میشد کلی ادعا دارن حتی موقع دی ماه بود که باهاشو ...

بعد هرچی به همون مشاور زنگ زدم جوابم نداد خورد به همین عاشورا و تاسوعا بعد از کلی پیگیری اون آقا گفت که اکی من شما رو بورسیه می کنم و فلان ولی این مشاور من برای یازدهم خریدم برام دهم فرستاد من فقط گفتم که نمونه تدریس آخه ویدیو دیگه رو فرستاده بود گفت نه تدریس اینا بعد من گفتم که یازدهم خریدم و گفت که نمیشه با هزینه شما و....بعد بهش میگم بورسیه شدم دیگه میگه نه همچین چیزی نمیشه تو الان مشاور شخصی داری بعد از کلی گریه و زاری واقعا دلم نمی‌خواهد سر هیچ کسی همچین چیزایی بیاد به مامانم گفتم زنک بزن به خود آقا دفعه اول گفت پشت فرمونم پیامک بده دفعه دوم که زنک زد میگه جلسه ام تا مامانم گفت که دفعه پیش هم همینو گفتی. تلفن قطع کرد . بعد با خط خود مامانم به اسم کسی که می خواد ثبت نام کنه به همون مشاور پیام دادیم و اول زنگ زد خیلی محترمانه همه چی توضیح داد دقیقا همون هایی که به منم گفته بود تا مادرم اسم منو آورد این خانوم نمی دونید لحنش چقدر بد شد چقدر بد صحبت کرد 💔😔😭

بعد هرچی به همون مشاور زنگ زدم جوابم نداد خورد به همین عاشورا و تاسوعا بعد از کلی پیگیری اون آقا گفت ...

فرداش خانومه ویس داد میگه که من این ویدیو دهم می فرستم اعتراضی کنید لغو میشه و هیچی هم تعلق نمی گیرد همش منت می زاره خیلی بد حرف می زنه بی احترامی و اصلا اینا رو قرار نبود بدن