2777
2789
عنوان

لباس برا عروسی ندارمممم

209 بازدید | 16 پست

یه عروسی پیش رو داریم. من فامیل درجه۲ میشم.

خیلی وقته عروسی نرفتم اصلا نمیدونم الان چی مده چی میپوشن... عروسی‌شون ۲روزه باید ۳دست لباس ببرم. چی بگیرم بنظرتون؟؟؟؟؟؟ 

اندامم لاغره دقیق نمیدونم چی بهم میاد برا همین استرس دارم

اورال بپوش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم اخه

شومیز دامن چطور ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کت شلوارپیراهن پفیشومیز دامناگه لاغری اورال نپوش

ممنون

اول اینکه کت شلوار هنوزم مده؟؟ 

دوم اینکه شومیز شلوار بخام مجلسی باشه، نمیدونم چه شکلیه . شما یه عکس شومیز شلوار میدین مدنظر داشته باشم؟

شومیز شلوار بیشتر میپسندم. ولی چیزی تو ذهنم ندارم. عکس دارین شما؟ شومیز شلوار مجلسی چی میپوشن الان؟

اگه میخوایید ۳ دست ببرید

پس هم شومیز شلوار هم شومیز دامن ببرید

اون یکی دیگه هم اورال بد نبود اگه زیاد لاغر نیستید ، ولی گفتید خوشم نمیاد

نه راستش من عکس ندارم ولی سرچ کنید ببینم چیا ترنده الان

من خودم از این چیزا زیاد سر در نمیارم

2790
2778
2791
2779
2792