2777
2789
عنوان

رابطه سمی

142 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر 

با آدمی تو رابطم بیست ساله 

خودم ۱۹ ساله 

ماشین خونه نداره شغل ثابت نداره

اینا هیچی چنتا اخلاق به شدت رو مخ داره 

یکی اینکه بیرون رفتیم چهار بار دو بار من حساب کردم و میتونم بگم توی رابطه من بیشتر خرج کردم حتی...

اهل خرج کردن و اینا نیست...در حدی که رستوران رفتیم من یه تعارف زدم گفتم حساب کنم گفت باشه پس دنگتو بده 

میگه باید خیال خانوادمو راحت کنی خودتو بهشون اثبات کنی مثلا کادو گرون برام بخری 

توقع س.ک.س چت داره که من مخالف هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم فردا تو زندکیتونم باید خودت بری کارکنی خرجتو بدی دیگه چون خسیسه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خدایی انسان که هیچ موجودی بهتر از این پیدا نکردی؟ 

بخدا من دارم تعجب میکنم پسرای خوب و درست حسابی رو میبینم تنهان تو عمرشون یه رابطه نداشتن بعد شما با همچین کسایی صحبت میکنید

خواستم کات کنم التماس و اینا می‌کنه منم دوسش دارم

عزیزم تو هنوز سنت کمه 

بعدها متوجه میشی ک لیاقتت همچین پسری نیست 

میخوای ویدئو بهت معرفی کنم نگاه کنی ؟مطمئنم خیلی ی دردت میخوره !؟

ایشون که اصلا به کنار ، شما خودت رو حتما به چالش بکش و درمان کن … مگه چتونه که از این آدم بی خاصیت خ ...

اول نشون نداد 

می‌گفت برنامه نویس هست...

نمی‌گفت خسیسه 

نمی‌گفت سک.س چت