2777
2789
عنوان

حس ششم و مرض😐🗿

80 بازدید | 14 پست

چتوونه یساله هر چی تاپیک‌ نگا میکنیم حس ششم حس ششم😐😂‌‌

بس کن ایرانیییی😩 

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیه بابا خرافات محض

حس‌ ششم درسته ولی نه ندیده نشناخته حدست برای کسی درست باشه 😂

مثلا تاپیک‌میزنن حس ششمی‌بگو امشب پیام میده؟

😂😂😂

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚
یکسال؟روانیمون کردن این همه سال اینجام هنوز دنبال این چیزان

معلوم نی چشوونه ک ب حدس یه نفر تو نینی سایت اعتماد میکنن😂

واقعا خجالت آوره.

دو ساعت التماس می کنن که بیا.

یکی از عالم غیب مبعوث می شه. سرش هم شلوغه‌. زیاد نباید ازش پرسید.

عزیزم حس علی به من چیه!

برو از علی بپرس. از یکی می پرسی که نه تو رو می شناسه نه اونو. بعد با اطمینان به گفته های این  غریبه چه اقدامی می کنی؟

نه برای این کاربرا و نه کسایی که ادعا می کنن حس ششم دارن ذره ای احترام قائل نیستم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
واقعا خجالت آوره.دو ساعت التماس می کنن که بیا.یکی از عالم غیب مبعوث می شه. سرش هم شلوغه‌. زیاد نباید ...

خیلی مسخرس😂😂 فقط اونی ک میاد جواب میده و اونی ک باور میکنه😂😂 من خودم یبار حوصلم سر می‌رفت ب عنوان حس ششمی رفتم تو تایپک دختره گفتم بنظرم پیام نمیده اینقدر غصه خورد وای راست میگی ینی منتظر نمونم😂😂💙

وای چند بار وسوسه شدم این کارو بکنما!

خیلی حال میده 😂