2777
2789
عنوان

مصرف کننده

189 بازدید | 16 پست

زن و شوهر خیلی جوون هر دو معتادند به هروئین،  زنه شوهرشو معتاد کرده 

دو تا بچه کوچیک دارند ، مستاجر بودند آواره شدند همه چیشونو از دست دادند حتی همون خونه اجاره ای

هر دو رفتند پیش خانواده هاشون که البته خانواده که چه عرض کنم...

شوهرش درخواست طلاق داد درگیر کارای طلاق بودند که مجدد برگشتند پیش همدیگه و رفتند خونه دوست زنه ک اونجا زندگی می‌کنند و باهم هروئین مصرف می‌کنند! بنظر شما احتمالش هست خانمه بتونه ترک کنه هروئین رو؟ حدود ده سال از شوهرش بزرگتره و سواد حتی در حد خوندن و نوشتن نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجور مراقبتیه که بچه ها رو بردن تو خونه ای که سه تا مصرف کننده سنگین مواد مخدر حضور دارن!!!!

من دقیق اطلاع ندارم بچه هاشون پبش خودشونن یا پیش خانواده زنه 

خبر ندارم متاسفانه

درسته اما بنظرم شوهره زنش رو دوست داره که بی خیال طلاق دادن شده برگشته پیشش

این دوست داشتن نیست ..شما نمیتونی خودتون رو گول بزنین...در واقع اقاهه دنبال رفیق و همراه مصرف کننده میگرده چون خودش هم معتاده!!1 در واقع دو تا دیوونه تو بیابون همو  پیدا کردند ..حالا دست همو میگیرین هوای همو دارن تا به سلامت از مسیر عبور کنند...این اسمش همراهی عاشقانه نیست چاره ای جز این ندارند...خودتون رو گول نزنین لطفا

این دوست داشتن نیست ..شما نمیتونی خودتون رو گول بزنین...در واقع اقاهه دنبال رفیق و همراه مصرف کننده ...

به مامان پسره گفتم خداروشکر آشتی کردند گفت چه آشتی ؟ دلت خوشه . معتاد چه می فهمه آشتی چیه ، نشستند باهم می کشند

این دوست داشتن نیست ..شما نمیتونی خودتون رو گول بزنین...در واقع اقاهه دنبال رفیق و همراه مصرف کننده ...

بنظرتون اگه کارشون به جدایی بکشه آینده بچه ها چی میشه؟ باز اون پسره (شوهره) خوشگل و جوونه راحت میتونه زن بگیره 

اما اون زنه بدبخت تر از اینی که هست میشه

دقیقا ..ولشون کن بذار خوش باشن خودتو درگیر اینا نکن

چشم دوست عزیز 

فقط نگران بودم که کارشون عاقبت به کجا میکشه

چون مادر پسره چندبار بامن درد دل کرده 

و مدت زیادیه رنگ پسرشو ندیده

پسره گوشیش هم خاموش کرده