2777
2789
عنوان

کمر درد شدید مانع خواب در بارداری

260 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها هفته ۳۱ ماه هشتم هستم از کمر دردم اومدم ازتون کمک بخوام چکار کنم الان که بتونم بخوابم؟؟کمر درد خیلی شدید سمت راست دارم زیر کتفم هست هرکاری میکنم دردش نمیره فقط نباید دراز بکشم که درد نگیرم....تنها حلش اینه رو کمرم بخوابم اینم تو بارداری نمیشه انجام داد....میشه گفت یه ماهه که همین درد سمت راست زیر کتف رو دارم امشب هم خیلی دردش شدید شده که دیگه نمیتونم بخوابم اصلا...کمک کنین توروخدا😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه کمردرد داری یا تو بارداری اینطوری شدی ؟رگ کمرت گرفته ایا

فقط تو بارداری اینجوری شدم...البته قبل بارداری وقتی خیلی سرپا بمونم هم کمردرد میگرفتم که زجر نمیکشیدم ازش ولی این درد اولین باره واسم اتفاق میفته....تو همین سه ماهه اخر اتفاق افتاد

تشک مخصوص هست برای خانم های باردار که فشار و از کمر برمی‌داره یه سرچ بزن میاره

یکم دراز بکشم درد میگیره کمرم الان به حالت نشسته هم انگار حساس شده....کی این روزا تموم بشه خلاص بشم از بارداری😭دعا کنین واسم

یکم دراز بکشم درد میگیره کمرم الان به حالت نشسته هم انگار حساس شده....کی این روزا تموم بشه خلاص بشم ...

من دیگه هفته های آخر روی مبل دورم کوسن میزاشتم نیمه نشسته چرت میزدم . خیلی بده واقعا