2777
2789
عنوان

اسم این کار چیه 🙂

236 بازدید | 27 پست

ما از قدیم توسط یکی از فامیل به شدت آسیب دیدیم و واقعا ظلم در حقمون شده و سالیان سال هست باهاشون حرف نمی‌زنیم ؛ اون روز تو یه جمعی بودیم در حالت نرمال ما نباید بهشون زیاد رو می‌دادیم بعد من واقعا دو رویی نکردم چون کارهاشون یادم نمیره یهو دیدم خواهرم خیلی گرم و صمیمی تحویلشون گرفت بچه هاشونو بغل کرد درحالیکه پشت سرشون کلی حرف گفته ؛ خودشو آدم خوبه نشون داد الان همون جمع ک دشمن ما محسوب میشدن با من لج کردن و با اون خوب شدن ؛ من واقعا فیلم بازی نکردم چون اونا خیلی کارهای کثیفی با ما کردن و غرورم ایجاب کرد آدم حسابشون نکنم ولی کار خواهرم واقعا باعث شد من خراب بشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادی باش، نه خیلی صمیمی و نه خیلی فاصله بذار، کاری به خواهرت نداشته باش، لزومی نداره مثل تو فکر کنه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
تو ام مث خواهرت باش الان جامعه اینو میطلبه

من متاسفانه نمیتونم فیلم بازی کنم ینی آدمی نیستم ک کینه به دل بگیرم ولی آدم های ک زیاد بدی کردن درحقمون و نمیتونم فراموش کنم اصلا نباید به اونا رو میداد با اینکارش ما رو خراب کرد هم من رو هم مادرم رو 

خب به درک مگ جلوی کی خراب شدی؟ مگه اصن مهمنخواهرتم اشتباه کرده

نه مهم نیستن ولی کلا تو هرجمعی خواهرم میبینه کسی ازم تعریف می‌کنه نهایت تلاشش رو می‌کنه ک منو بد جلوه بده و بگه من آدم خوبی هستم هرجایی اون حضور داره آدم ها با من بد میشن نمی‌دونم چرا 

من متاسفانه نمیتونم فیلم بازی کنم ینی آدمی نیستم ک کینه به دل بگیرم ولی آدم های ک زیاد بدی کردن درحق ...

میدونم تو حقی ولی جامعه امان از جامعه که باید دو رویی رو یاد بگیری منم مثل تو ام ولی فهمیدم که باید دو رو باشم اما هنوز بلد نیستم

خواهرت با کارش شرمندشون کرد بدترین جواب بهشون داد و خودشو بزرگ نشون داد این سیاسته که دشمنتو نزدیک خودت نگه داری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خواهرت مجرده ?

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

که هرچه کرد بامن آن آشنا کرد

میدونی کلا دلیلش رو نمی‌دونم ولی تو هرجمعی ک قرار میگیم و خواهرم هم تو اون جمع حضور داره یکاری می‌کنه همه با من بد بشن؛ الکی یه حرف های میزنه پشت سرم ؛ باورمند مث جاری ها رفتار می‌کنه باهام تا خواهر