2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 46 پست
حرفات واقعا ارامش بخشه

❤️❤️سعی کن بچه هاتو گاهی پیش بزرگترهای قابل اعتماد بذاری یا پرستار بیاری نیمه وقت کمکت کنه میتونی هم بعد یک سالگی سه روز تو هفته در حد سه چهار ساعت با یه مهد صحبت کنی بذاری اونجا 

دوقلو خیلی سخته... ایشالله صحیح و سالم و شاد بزرگ شن

یعنی بنظرتون تک فرزند بهتره من خودم یه بچه دارم خیلی تنهاست بخاطر اینکه تنها نباشه دوباره باردار شدم ...

عزیزم نظرات مختلفه.. ولی من میبینم بچه های الان مثه زمان ما اونقدر نیاز به خواهر برادر ندارن، یه مقدار سردتر و بی احساس تر از زمان بچگی های ما هستند.. و خب قطعا بچه کمتر رسیدگی و رفاه بیشتری رو داره، الان دوست خوب یا دخترخاله پسرخاله خوب جای خواهر برادر رو پر می‌کنه.. خدا انشالله به هر کس بچه میده واسش حفظ کنه.. ولی من تک فرزندی رو ترجیح میدم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نظرات مختلفه.. ولی من میبینم بچه های الان مثه زمان ما اونقدر نیاز به خواهر برادر ندارن، یه مقد ...

خیلی ممنون که نظرت رو دادی بنظرم واقعا درست میگی 

خدا بچه هاتو حفظ کنه❤️

اون موقع بچه هاشون و میارن یا وارد این چرخه نباید میشدیم یا حالا ک شدیم رهاییش مرگه 😭😭😭😭

حرفت حق بود 😂😂😂 ولی گاهی با اینم فک میکنم میگم زنگ بزنن که بیان یا بچه هاشون رو بیارن باز بهانه بیارم که نیستم و مریضم و.... خلاصه بپیچونم😂😂

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ینی ۱۳م بدنیا اومدن ؟بعد اینکه الان نق میزنن ؟وای من پسرم خیلی نق میزنه قلبم درد میگیره بسکه گریه می ...

اره ۱۳ اسفند ۴۰۲ بدنیا اومدن پسر منم بهانه میگیره دونفر میخوان باهاشون بازی کنه بازی میکنی بهانه نمیکنن منم خسته میشم کار دارم نمیرسم همش با اینا بازی کنم