2777
2789
عنوان

کیا قد همسرشون از خودشون کوتاهتره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 33270 بازدید | 131 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قدم حدودی۱۶۳ست وشوهرم۱۸۷ شوهرم چه گلی به سرم زده ولی بازم اگه برگردم عقب با همین آقا ازدواج میکنم چون واسم قد اهمیت داشت اونم خیلی زیاد همیشه مرد قدبلند دوس داشتم پس عشقم باید ببینی چی واست مهمه البته بگما خود بیشعورشم دوس دارم گرچه اعصابمو خورد کرد وبعدش با خیال راحت خابید

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

من قدم ۱۶۷ و از شوهرم حدودا ۵ سانت بلندترم.اولش زیاد برام مهم نبود چون عاشقش بودم ولی با اومدن مشکلات کوتاهی قدش به چشمم میاد و روم نمیشه کنارش وایسم و یا به دوستام معرفی کنم. تو انتخاباتون دقت کنید اختلاف قد خیلی مهمه

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
یعنی واقعا اینقدر مهم هست؟

ببين دخترخاله من بمخاطر پول رفت زن ي پولدار كوتاه شد

الان چنديدن ساله ازدواج كردن

ولي با هم بيرون نميرن!

كنار هم وانميستن ي عكس بگيرن!

جز چند بار تو عقد ، ديگه با هم قدم زدن نرفتن!

اگه ايناواست مهم نيست زن طرف شو

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سلام خیر نه به خاطر قد ایشون کلا منصرف شدن و من هم کاری ازم بر نمیومد

اگه از اج نکردید هنوز براتون تو این شب عزیز آرزوی یه ازواج‌بوون حاشیه میکنم.قد خیلی مسئله مهمیه حتما خواست خدا بوده که این ازدواج‌سر نگرفته.من با اینکه ۱۰ سانت از شوهرم‌کوتاه ترم وقتی میخواستم جواب مثبت بهش بدم‌تو ذهنم بود اما بخش اهمیت ندادم ولی ای کاش میدادم.هیچوقت عادی نمیشه هرکی بگه مهم نیست دروغ محض گفته

به نظر من هیچ اشکالی نداره قد مرد از زن کوتاه تر باشه حتی در حد ۱۰  ۲۰ سانت اوناییم که دوست ندارن قد زن بلند تر باشه تحت تاثیر باور غالب جامعه قرار گرفتن و از خودشون اعتماد به نفس ندارن