2777
2789

طبیعیه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدی؟؟؟؟؟؟چطور؟

چون هم هزارتا تاپیک درمورد نارضایتی  از انجام لیزر تو این سایت دیدم هم حضوری دختردایی خودم انجام داد دریغ از اینکه حتی همون دستش موهاش بره من خواهرانه گفتمت ابجی وگرنه خودت صلاح میدونی😊

چون هم هزارتا تاپیک درمورد نارضایتی از انجام لیزر تو این سایت دیدم هم حضوری دختردایی خودم انجام داد ...

خواهر خودم انجام داده فول بادی اول خیلی راضی بود اما الان میگه یکم دراومده موهای زایدش

فقط پولتو نریز تو چاه لیزر آخر نداره از من بهت نصیحت

چرا اینو میگی؟! 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

فرقی نداره کلا لیزر موهای صورت رو بدتر میکنه ریش ضخیم میشه

من فول بادی میرم دیگه گفتن صورت برای کسی که فول بادی کنه رایگانه 

صورتم موهاش کورکه خیلی نازکه .پس دیگه صورتو انجام نمیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز