2777
2789

چند ساعت پیش برای داداشم بود که حالش بد بود ولی خداروشکر خوب شد..

اما من گریه هام همیشه به خاطر این  بوده که هیچوقت نتونستم حرفای دلمو بزنم:)

چقدر بود و نبودم فرق نداره

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار...🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای تنهاییم خیلی اشک میریزم

دلم برای خودم میسوزه از اینکه هیچوقت کسی پیدا نشد که دوستم داشته باشه از اینکه کسی عاشقم نمیشه از اینکه همیشه و همه جا تماشا چی ام ، حسرت به دل موندم یه شاخه گل هدیه بگیرم....کاپل ها رو تو خیابون و سینما و پارک ....میبینم بغضم میگیره از این حجم تنهاییم همش با خدا میگم یعنی انقدر زشتم انقدر نقص دارم که لایق یه شاخه گل هم نیسم ؟🥀 

خیلی سخته ساده ترین چیزا برای آدم حسرت بشه🥲

من گریه هام به خاطر خودمه ، از خودم ناراحت میشم ، خودمو مقصر میکنم بعد گریه میکنم. خیلی دارم سعی میکنم رو رفتارام کار کنم. ولی واقعا از دست خودم ناراحتم. بیشتر به خاطر اینکه خیلی میخندم و زیاد صحبت میکنم

برای تنهاییم خیلی اشک میریزمدلم برای خودم میسوزه از اینکه هیچوقت کسی پیدا نشد که دوستم داشته باشه از ...

من همه ی اینا رو دارم  ولی خودم و ندارم. تا ادم حال دلش با خودش خوب نباشه هیچ چیزی اونو خوشحال نمیکنه. 

من همه ی اینا رو دارم ولی خودم و ندارم. تا ادم حال دلش با خودش خوب نباشه هیچ چیزی اونو خوشحال نمیکن ...

حال دلم خوب میشه اما موقتی...

خیلی کتابای مختلف خوندم که از این شرایط روحی فاصله بگیرم اما بازم تو خیابون یا اینستا کلیپ عاشقانه و یا زوج عاشق میبینم بازم اون حس تنهایی و حسرت توم جرقه میزنه و بیدار میشه🥺❤️‍🩹

حال دلم خوب میشه اما موقتی...خیلی کتابای مختلف خوندم که از این شرایط روحی فاصله بگیرم اما بازم تو خی ...

منم که متاهلم بهم دست میده . انشاالله ادمی سر راهت قرار بگیره که واقعا عاشقش باشی و عاشقت باشه . ❤