2777
2789
همسرته آیا

بله، سالها تلاش کردم با خانواده داغونش نجنگه الان بابت یه سری مسائل خواهرش به جای داداشش به من توهین کرد منم فقط بلاک کردم جواب ندادم چون به خدا اعتقاد دارم هرچی گفتم تو هم بلاک کن نکرد خواهرش کلی ناسزا بار من کرده بهش گفتم فقط از من توقع داری خودت دفاع کردن بلد نیستی حالا خودشون باهم فحش و فحش کاری کردن واسه من قیافه گرفته که تو خواستی ابجیم به من انقدر بی احترامی کنه در صورتی که از اول گفتم بلاک کن کار بالا نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، سالها تلاش کردم با خانواده داغونش نجنگه الان بابت یه سری مسائل خواهرش به جای داداشش به من توهین ...

مندوتاخواهرشوهردارم هردوشون بزرگترازمناولیه سرحرف برادرشوهر خدانشناسم اومدسرشرانداخت بجونم وهرچی دلش خواست گفت خداسرشاهده 5ماههدوقلوباداربودم اینقدربدوبیراه گفت بهم بعدکه رفت من نشستم گریه کردم شوهرم اومده بودمیگفت آخی طوری نشده خواهرم چیزبدی نگفت گفتم هرچی بدوبیراه بودگفت میگی هیچ چی نشده

مندوتاخواهرشوهردارم هردوشون بزرگترازمناولیه سرحرف برادرشوهر خدانشناسم اومدسرشرانداخت بجونم وهرچی دلش ...

منم دوتا خواهر شوهر دارم متاسفانه وارد یه خانواده ی ترکیده شدم که همه باهم درگیرن تو این سالها همشون درحقم بد کردن فحش دادن بی احترامی کردن واسه خودشون عادیه دیگه

آلن 6ساله بهش اهمیت نمیدم عیدامسالهم سرحرف خاله جانشون همسرم وخواهر دعواشون شدهمسرم بهش گفته بوددیگه خونه من نیااومدی بیرونت میکنم بایدبیزاری زمانه به همسرت نشون بده بدیهای خواهرش را

منم دوتا خواهر شوهر دارم متاسفانه وارد یه خانواده ی ترکیده شدم که همه باهم درگیرن تو این سالها همشون ...

بله دیگه بی آبرویی واسشون عادی شده تومدرسه مایه رونا شناس هست که میگه بایدبدیهای اطرافیانتان راب پذیرید وبدونیدایناعوض نمیشن شمابایدعوض شی

آلن 6ساله بهش اهمیت نمیدم عیدامسالهم سرحرف خاله جانشون همسرم وخواهر دعواشون شدهمسرم بهش گفته بوددیگه ...

خودشون شدیدا درگیرن بهم انقدر توهین کردن که آدم مور مورش میشه جالیه خودشون درگیر بودن بیخود من رو قاطی بحث کردن منم واگذار میکنم بخدا

تائه مدتی روپروفایلم واتساپ گذاشته بودم حال یک دل رااگرکردی خراب آماده باش 

اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند

بعدبه همسرم گفته بود نت منظورش ازپروفایلش چی بوده