2777
2789
عنوان

توده روی سینه

1470 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها دیروز یه لحضه که به سینه هام دست زدم دیدم بالای سینه چپم یه چیز سفت هست کمی نزدیک به زیر بغل الان یه روز میگذره زیر بغلم وهمون سینه ام درد میکنن یه چیز سفت که تکون نمیخوره وثابت یه جاست میترسم بنظرتون میتونه سرطان سینه باشه من ۱۹ سالمه واینکه سینه هام ارثی بزرگن وبه خاطر وزنم هم که بالاست خیلی بزرگ شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک تخمک گذاری نیسی؟ من دو سه روز پیش همین حالت رو داستم خیلی ترسیدم ولی خوب شد خودش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

روز چهارم پریودمه اصلا تا حالا سینه هام اینجوری نشده بودن

منم تجربه اولم بود خیلی ترسیدم ولی خودش خوب شد اگه تا دو یه روز دیگه خوب نسدی حتما یه دکتر برو

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اگه زیر بغلته خبری نیس اوکیه ولی اگ روی سینه س نمیدونم

نه توده روی سینه ولی زیر بغلم هم درد میکنه دست که بزنم یا از نیمرخ تو آینه نگاه سینه هام بکنم قشنگ معلومه یه چیز قلمبه وسفته که تکون نمیخوره