2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست
یک ماهه میشه تو رابطه هستیم ۲۵سالمونه چن روزه حس میکنم دره ازم دوری میکنه ی بار میگه جایی هستم نمیتو ...

یک ماه که چیزی نیست 

برای شناخت خیلی کمه 

شما اول خوب بشناسش ببین شخص مناسبیه برای زندگی کردن 

فقط به فکر ازدواج نباش به هرقیمتی چون دختر بیشتر ضرر میبینه اگه درست انتخاب نکنه

زیاد بهش نچسب

شما در مرحله آشنایی هستین و خیلی طبیعیه که بعد ۶ماه معمولا رابطه جدی مشخص میشه 

یک ماه که چیزی نیست برای شناخت خیلی کمه شما اول خوب بشناسش ببین شخص مناسبیه برای زندگی کردن فقط به ف ...

درست میگید منم‌ بخاطر همین نخاستم کسیو رو در جریان بزارم 

ولی رفتارش چن روزه عوض شده نمیدونم صبر کنم تا بیشتر بشناسمش  یا کات کنم‌

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اینم ممکنه ولی من بهش گفتم تا وقتی محرم نشدیم بهم نزدیک هم نشیم سردرگم هستم نمیدونم چیکار کنم ...

حتما ک  هدف از رسیدن ب خواسته اش مسئله جنسی نیس همین ک تونسته قلب شما رو تسخیر کنه و وابسته اش شین ....هر کس ی هدفی داره بالاخره میگگ لابد راضیش کرده ک ب ازدواج فک نمیکنه شایدم دو دل یا پشیمون شده،چی بگم اسی ناراحت نباش عزیز دلم درس میشه عزیزم خوشبخت شی انشاءالله 🥰🌹

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

حتما ک هدف از رسیدن ب خواسته اش مسئله جنسی نیس همین ک تونسته قلب شما رو تسخیر کنه و وابسته اش شین . ...

هرچیزی ممکنه خدا میدونه هدفش چیه 

ممنون عزیزدلم❤

ان شاءالله ک هرچی خیرمونه پیش بیاد

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

درست میگید منم‌ بخاطر همین نخاستم کسیو رو در جریان بزارم ولی رفتارش چن روزه عوض شده نمیدونم صبر کنم ...

شاید براش مشکلی پیش اومده 

درکل گفتم سعی کن تا از عشق کسی کاملا مطمئن نشدی شما وابسته نشو 

اینم بگم عشق واقعی رو رفتار نشون میده نه کلام

عشق هم یک روز دو روز ساخته نمیشه 

با شناخت و تفاهم و خاطرات 

هدفت  از رابطه خوشبختی  و حال خوب باشه

توی رابطه ایی که حس میکنی حالتو بد میکنه و درست نیست نمون 

هرچیزی ممکنه خدا میدونه هدفش چیه ممنون عزیزدلم❤ ان شاءالله ک هرچی خیرمونه پیش بیاد

امین🙏🙏🙏🥰

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔