2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست
دقیقن همینو میگه جواب من چی باشه

نمیدونم ولی من الان فهمیدم که ما دخترا الکی شک نمیکنیم 

و اینکه پسر ازدواجی از دور مشخصه قبل اینکه بخوایی

خود ب خود با رفتاراش بهت یاد اور میکنه که رابطه اش هدفمنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی خب در آخر قرارع تموم بشه دیگ اگه قرار نباشه به ازدواج ختم بشع

اره خیلی راحت میتونه دلیل رفتاراش چیزایی دیگی بهونه کنه 

هرچقدر رابطه طولانی بشه وابستگی دختر بیشتر میشه نمیخام شکسته شم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چند وقته باهمید و چندسالتونه هر دو

یک ماهه میشه تو رابطه هستیم ۲۵سالمونه چن روزه حس میکنم دره ازم دوری میکنه ی بار میگه جایی هستم نمیتونم حرف بزنم یا مث امشب گف سر دردم دیگه جوابم نداده 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

سلام عزیزم

رک و پوس کنده یه بار بگو قراره باهم ازدواج کنیم یا نه

دیگه هیچی نگو ببین چی میگه

اگه پیچوند یا سفسطه کرد متاسفانه قصدش هر چیزی جز ازدواجه

اما به نظر من فارغ از همه چی،

ولش کن،

اصولا اون باید تو رو بخواد و مستقیم بیاد خواستگاری

نه اینکه تو بپرسی آیا هدفت ازدواجه یا نه

و دیگه رابطه مجازی یا حالا چیزای دیگه وجود نداشته باشه چون گناهه

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یک ماهه میشه تو رابطه هستیم ۲۵سالمونه چن روزه حس میکنم دره ازم دوری میکنه ی بار میگه جایی هستم نمیتو ...

عزیزم از ی رابطه یک ماهه ازدواج نخا رابطه های دوساله کات میشن چه برسه. ی ماهه

سلام عزیزمرک و پوس کنده یه بار بگو قراره باهم ازدواج کنیم یا نهدیگه هیچی نگو ببین چی میگهاگه پیچوند ...

اوایل رابطه هی میگف بیا خانوادها باهم اشنا کنیم من میگفتم بزار همو بیشتر بشناسیم ولی الان نمیگه شاید نظرش عوض شده 

داداشش سر ی دعوای زندان هستش شاید بگه بزار اون آزاد بشه 

من نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم از ی رابطه یک ماهه ازدواج نخا رابطه های دوساله کات میشن چه برسه. ی ماهه

اون از الان سرد شده بخاطر اینک وابستگی بیشتر پیش نیاد میگم....

عزیزم از اولشم نمیخاستت فقد برا اینکه اوکی شی گفته 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم از اولشم نمیخاستت فقد برا اینکه اوکی شی گفته

اره شاید 

بنظرت چیکار کنم چه رفتاری کنم ؟

ب نظرم حتما صدتون و گذاشتید و ایشون احساس نیاز ب ازدواج نمیکنه چون هرچی خواسته بدون ازدواجم فراهم و تامینه دلیلی نمیبینه واسه ازدواج ک تعهد و مسؤلیت داره اوایل می خواسته شما رو راضی کنه ب خواسته هاش برسه ک رسیده دیگه ی احتمال دیگه اینه ک سرش جای دیگه گرمه اسی حواست وجمع کنید نارو نخورید لدفا

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اوایل رابطه هی میگف بیا خانوادها باهم اشنا کنیم من میگفتم بزار همو بیشتر بشناسیم ولی الان نمیگه شاید ...

با یه بزرگتر مشورت کن و عب نداره بگو مشکلی نیست خانواده ها الان بیان آشنا شن، ماهم اون موقع بیشتر آشنا میشیم

اگه تو رابطه مجازی رو کش بدی هی کش میاد 

بگو خب خانواده ها بیان آشنا بشن و دیگه حرف نزن

اگه بخوادت میاد 

اگه هم نه تو درگیر گناه نباش

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ب نظرم حتما صدتون و گذاشتید و ایشون احساس نیاز ب ازدواج نمیکنه چون هرچی خواسته بدون ازدواجم فراهم و ...

درسته اینم ممکنه ولی من بهش گفتم تا وقتی محرم نشدیم بهم نزدیک هم نشیم 

سردرگم هستم نمیدونم چیکار کنم ولی فردا حتمن باحاش حرف میزنم 

با یه بزرگتر مشورت کن و عب نداره بگو مشکلی نیست خانواده ها الان بیان آشنا شن، ماهم اون موقع بیشتر آش ...

خانواده من خیلی سختگیر هستن اگ بفهمن با پسری در ارتباط هستم تیکه بزرگم گوشیمه 

شماهم  درست میگید❤