2777
2789
لطف میکنی من نیت میکنم

خانومی با چشمای قهوه ای روشن پنهان کاری داره که به زودی برملا میشه

جر و بحث و ناراحتی و دو دلی در زندگیتون افتاده و نگران هستید تغییرات مثبت براتون افتاده 

آرامشی که از دست دادید تا هشت مدت برمیگرده مراقب سلامتیتون هم باشید

شخصی از اعضای خانواده یا نزدیکان مریضی براش افتاده اما نگران نباشید که کوتاهه و سلامتی برمیگرده

رفاه مالی بزرگی رو براتون میبینم

در مسیر احساسی نگرانی دارید مشکلات ب زودی حل میشن 

اگه منتظر جواب هستید خبر خوشحال کننده ای بهتون می‌رسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لطفا خیار خانم بگیر ببینم این آقاخوبه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

برای من بگیر

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

نیت کردم ممنون

احتمالا دردسر و ناراحتی کوچیک تلفنی دارید

از فرزندتون یک شادی دارید

اگه جدایی دارید اتفاق می‌افته

ی سرمایه گذاری برای کار جدید و‌ موفقیت دارید مهربون و دلسوز هستید و دلسوزی هاتون گاهی ب ضرر شماست اگه به کسی علاقمند هستید به زودی مشکلتون حل میشه کسی با شما دو رو هست که رسوا میشه خبرهای شاد دارید در بلا تکلیفی قرار می‌گیرید اما انجام بدید مورد حسادت قرار گرفتید یکی از دوستان ب شدت در آینده ب شما کمک میکنه دلهره دارید که بی مورده اگر فرزند دارید ب زودی ب موفیقت میرسه زندگی شما همراه با عشق و محبته قدر اونو بدونید

میشه برای منم بگیری لطفا