mary74 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 253 عنوان ماه دوم بارداری سرما خوردم 137 بازدید | 11 پست سلام بچه ها ابریزش شدید دارم بی ادبی سبزه سرم سنگینه خیلی بدن دردم هی میره هی میاد چیکار کنم چی بخورم هنوز صدا قلب نشنیدم میترسم استامینوفن بخورم 1396/07/13 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میاا عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 34 سوپ مرغ و پیاز بخور. استراحت کن. نوشیدنی گرم بخور. تا زمانیکه تب نکنی مشکلی نیست. اما سرت و بپوشون طولانی بخواب.
۵۴۰۴الیناز عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 373 بهتره هم نخوری منم سرما خورده بودم با سوپ و شلغم لیموشیرین خودما خوب کردم. من قبل شنیدن صدای قلب معده درد شدیدی داشتم دکترم گفت بهتره تحمل کنی بعد شنیدن صدای قلبش دارو بخور
hossna عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 467 باید واکسنشو میزدی تا مبتلا نمیشدی لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
setareh عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 697 من تو ماه هشتم سرماخوردم دکتر بهم چیز زیادی ندادیه استامینوفن و یه شربت غرغر کنمشما هم آب نمک و غرغر کن شلغم بخور جای گرم بخواب عرق کنی لیموشیرینآب ولرم و عسل و آبلیمو بخور دستگاه بخور داری بزار کار کن اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...
نیلوفرابیghasedak1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1867 برودکترعزیزم چون بارداری خیلی نمیتونی خودت چیزی تجویزکنی ولی عسل وآبلیمووشلغم ومایعات زیادوسوپ واش وهرچیزی که بدنت روگرم کنه ولیموشیرین برات خوبه ان شاءالله زودخوب میشی 🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
سفیدگون عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 2214 منم تافهمیدم حامله ام سرماخوردم بچه ام خواست به دنیابیادبازم سرماخورده بودم ❤️قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!❤️
mary74 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 253 من تو ماه هشتم سرماخوردم دکتر بهم چیز زیادی نداد یه استامینوفن و یه شربت غرغر کنم شما هم آب نمک و ... عسل کاری نمیشه بخورم؟
setareh عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 697 عسل کاری نمیشه بخورم؟ عسل چی؟ اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...
setareh عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 697 خوردن عسل تو بارداری بد نیس برای چی بد باشه بعدم یه قاشق کوچولو با آب گرم و آبلیمو اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...