2821
2789

رفتی کنسرت دعا کن مام بریم از طرف منم آرتا رو نگاه کن 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کی هست؟

آرتا وانتونز خواننده ایرانی مقیم خارج

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

من آرزو دارم یه کیلو متری آرتا باشم بچه پولدار😭:))))

خب منظورم اینه که بازم بزاره استانبول میزاره ؟

خدایی ما باید از کجا بدونیم یه سوالایی میپرسیدا😬

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

من آرزو دارم یه کیلو متری آرتا باشم بچه پولدار😭:))))

من آرزومه یک کیلو متری زندان باشم 🙂

شلوغ اما بی کس! تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792