2777
2789
عنوان

نوزادم دستاشو نشناخته

413 بازدید | 19 پست

سلام خانما نوزادم ۴ماه ۱۰ روزشه ولی اصلا دستاشو نمیخوره یا باهاشون بازی نمیکنه چیزی هم سمت دهنش نمیبره طبیعیه کسی بوده بچش دیر تر اینکارو انجام بده خیلی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه هام از ۳ ماهگی دستاشون دهنشون و با دستان حرف میزنن .

دارم دیوونه میشم بچم اصلا اینکارو نمیکنه ۳ماه و نیمش بود بردم دکتر گفت هنوز زوده امشبم اومدم ببرم نمیدونم برای چی نبود مطبش

پسر معمولا دیرتر از این کارا میکنن کلا یکی دوماه عقب تر از بچه های دخترن نگران نباش هنوز خیلی کوچولو ...

خدا کنه انجام بده چون دور سرش دوسانت کم بوده نگرانم ربطی داشته باشه دکتر گفته تا یکسالگی صبر کنم

دارم دیوونه میشم بچم اصلا اینکارو نمیکنه ۳ماه و نیمش بود بردم دکتر گفت هنوز زوده امشبم اومدم ببرم نم ...

نگران نباش بابا . هر بچع ایی یجوره . تو با دستاش بازی کن .اونم یادمیگیره

معمولا همزمان با دندون در آوردن این کارو یاد میگیرن چون دیگه مجبور میشن برای خاروندن لثه ها از دستاشون استفاده کنن. اگه خواست دندون دربیاره و بازم این کارو نکرد اون موقع پیگیری کن.