سلام دوستان من سه ماهی هست سنتی نامزد کردم (عقد نیستم )خییییلیم نامزدمو دوست دارم و بهش وابستم و همین وابستگیمه ک داره تازگیا اذیتم می کنه نامزدم خیلی مرد خوبیه درکم می کنه بهم احترام میزاره ابراز علاقه می کنه ولی من خیلی بهش وابستم جوری ک اگر یه روز نبینمش کلا بهم میرزمو اعصبانی میشم نامزدم شغلش خیلی سخته (کارمند بانکه )تایم کاریش ک اصلا نمی تونم باهاش صحبت کنم وقتیم ک میاد خونه خیلی خستست و بهش تایم میدم بخوابه بعدم ک بیدار میشه خودش بهم پیام میده یا تماس میگیره و باهام صحبت می کنه دیگه چیزی نمیگیم میره تا ساعتای ۱۱ک یکم صحبت می کنیمو شب بخیر میگیمو می خوابیم خانوادمم سخت گیرنو محدودم می کنن بابام گاهی اوقات اجازه میده بریم بیرون ولی داداش بزرگم اجازه نمیده و نمیزاشت با هم بریم بیرون ک من کار خودمو کردمو با نامزدم رفتیم بیرون الان داداشم سر همین موضوع باهام قهر کرده و جواب سلامم حتی نمیده وقتیم با نامزدم بیرون میرم کلی با مامانم سرو صدا میده ک چرا میزارین برن بیرون هر وقتم از بابام می پرسم برم یا نه میگه من مشکلی ندارم ولی برادرت اجازه نمیده بعد قبلا خیلی خوشحال میشدم نامزدم میومد خونمون ولی الان سختمه و ناراحت میشم وقتایی ک می خواد بیاد چون وقتی نامزدم میاد داداشم اصلا از اتاقش بیرون نمیاد و می خوابه منم خیلی پیش نامزدم سر افکنده میشم نامزدم بهم چیزی نمیگه ولی خودم خیلی سختمه اینم بگم کلا توی دوران مجردیم حتی با ی پسرم چت نکردمو و رابطه نداشتم و کلا ادم درونگرایی هستم همیشه اطرافیانم بهم می کفتم خیلی سنگ دل بی احساسم چون هیچوقت دلم براشون تنگ نمی شد ابراز علاقه نمی کردم ولی با نامزدم کلا فرق کردم اگر یروز نبینمش اعصابم بهم نیریزه و با همه بحث می کنم ولی وقتی میبینمشو کنارشم ارامش میگیرم و هیچ درد و غمی ندارم 🥲تا حالا چند بارم بهش پیشنهاد دادم ک باهام بریم بیرون ولی ب خاطر کاری ک داشته نتونسته بیاد ک من بهش حق میدم ولی ناراحت شدم خیلی خودمم میدونم ناراحتیم منطقی نیست 😭😭من باید چیکار کنم خیلی دلممممم گرفتهههههههههه🥲🥲🥲🥲اینکه همیشه ب فکرشمو و دلم براش تنگ میشه ی کم اذیتم می کنه
عقدم نه من دوست دارم نه نامزدم دلیل اینکه دوست ندارم عقد کنیمم فقط خانوادمم دوست ندارم تایم زیادی توی عقد بخواد بیاد خونمونو رفتارای داداشمو و ….ببینه
اینم بگم خودش خیلی پشتکار داره خونمونو درست کنه و حداکثر تا یکسال دیگه عروسیمونه ولی من خیلی سختم شدههه بدم میاد از این حالمم