2777
2789
عنوان

براش چی بنویسم راهنمایی کنید

64 بازدید | 8 پست

ما چهار ماهه جدا شدیم ... یکم فازی و دو شخصیتی طور هست ... دو روز پیش برام عکس با دختر فرستاد بود که رفتن کافی شاپ دستشو گذاشته رو شونه ی دختره منم گفتم مبارکه به روم نیاوردم که ناراحت شدم ولی خیلی اسرار داشت که مطمعن بشه ناراحتم 

فرداش اومد پیام داد که دارم از عذاب وجدان میمیرم توروخدا منو ببخش بخدا همش الکی بود و هنوز تو رو دوس دارم 

منم نوشتم من خیلی برات زیادی و حیف بودم بعدم بلاک کردم 

دیشب تا صبح داشتم فک میکردم حس میکنم حرف خوبی نزدم بهتر نیست برم آرزوی خوشبختی کنم و بگم حقت هست که وارد رابطه بشی و عذاب وجدان نکش چون جدا شدیم ؟ یا نه 

راستشو بخواین حالم الان دقیقا این جملست ( چشمام میدید ولی قلبم باور نمیکرد)

علت جدایی هم همین رفتار و گفتار ضد و نقیض بود 

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بری به همچین آدمی بگی خوشبخت باشیاز بلاک هم درنیار

خیلی ناراحت شدم برام عکس با دختر فرستاد تو کافی شاپ بعد اومد معذرت خواهی کرد گفت دروغ بود ! مگه میشه 

خیلی ناراحت شدم برام عکس با دختر فرستاد تو کافی شاپ بعد اومد معذرت خواهی کرد گفت دروغ بود ! مگه میشه

خودت چی فکر می‌کنی

معلوم نمیشه،عزیزم واقعیتی رو که دیدی انکار نکن یا پسره بگه الکی بوده...الکی میرفته کافه

من درکت میکنم می‌دونم ناراحتی

اما از بلاک درش نیار هرچقدر برات سخته دیگه باهاش حرف نزن

خودت چی فکر می‌کنیمعلوم نمیشه،عزیزم واقعیتی رو که دیدی انکار نکن یا پسره بگه الکی بوده...الکی میرفته ...

🙂واقعا قلبم تیر میکشه