2777
2789
عنوان

هر کی رو میبینی 😔😔😔

426 بازدید | 49 پست

بچه داره ...یکی دوتا....خدا براشون نگه داره.....فقط منم که ندارم ...تبعیض خدا قابل باور نیست ...چی کردم به درگاهت....زندگیم شده سوت کور....خودمم یه زن غمگین ....واقعا اگه خدا هست چرا بدترین حال بندشو میبینه کاری نمیکنه.....واقعا ۸سال بس نیست....چی کردم به درگاهت 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حکمت خدا آدم سر در نمیاره

هیچ وقت نباید به برنامه ریزی خدا شک کرد گلم

مطمئن باش توی بهترین وقت بهترین اتفاق برات رقم میخوره

توکل کن به خودش

رها کن

و ازش بخواه توی بهترین تایم همه چیز رخ بده

امیدوارم خیلی زود تاپیک خبر بازداری ات رو ببینم 💕

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
با اجازه استارتر تاپیک اخرمو گزارش میزنین تروخدا ممنون

درخواست گزارش ممنوعه باعث تعلیق خودتون میشه و کسی که گزارش بزنه

از طریق زیر حذف کنید

@niniyar_1  

بخونید تاپیک اولشون رو داخلش گفتن به چه صورته

تاپیکای بدون پست هم با علامت سه نقطه میتونید حذفشون کنید

@_mahyar

یکی از اشناهامون بعد ۲۵ سال باردار شد امیدتو از دست نده🤌

۲۵سال غم غصه اشو خورده 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

به خدا زور نکن بچه بده بگو هر وقت میدی بده فقط سالم بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چرا به فکر مادر شدن افتادی؟

عاشق مامان شدنم اونم یه دختر خوشگل مو فرفری باشه