2777
2789
عنوان

چیکار کنم

95 بازدید | 10 پست

من با یه پسری اشنا شدم که اختلاف سنیمون ۱۰ ساله

و هر روز و هرثانیه هم و میبینیم چونکه من گوشی ندارم الانم با گوشی زنداییم تاپیک زدم و با داییم اینا زندگی میکنم

پسره یه روز خوبه یه روز بد یه روز باهام خوب رفتار میکنه یه روز ام بد کلا هیچیش معلوم نیست بعد دختر داییم میگه که این پسره در سطح تو نیست

الانم واقعا نمیدونم نسبت منو این پسره چیه

چیکار کنم؟

هرکاری ام کنم هر روز همو میبینیم 

اینم بگم که فامیل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همیچن روابطی تاثیر عمقی رو روح آدم می‌زاره 

با خدا صادق باشید بدانید اوست یاور حقیقی شما ⁦❤️⁩ دوستان برام یه حمد بخونید خدا سلامتیم رو بهم ببخشه خدایا هرکسی برام دعا کرد دستشو بگیر و تنهاش نذار💚💙
بزار یه ذره دلتنگت بشه مردا عقلشون به چشمونه همیشه در دسترسشی خسته میشه خوب اصلا هرروز نرو بیرون

خب ساختمون روب روییمونه منم عادت دارم پنجره اتاق و باز بزارم یا هر دیقه خودش دم پنجرس یا خواهرش بهش امار میده

خب ساختمون روب روییمونه منم عادت دارم پنجره اتاق و باز بزارم یا هر دیقه خودش دم پنجرس یا خواهرش بهش ...

خوب پس پنجره رو ببند مشغول کارای دیگه ات شو بزار اون دنبالت بیفته یکم دوری کن درست میشه

ولش کن اگه ارزشی واسش داشته باشی همه کار می‌کنه واسه داشتنت اینو دیدم 

مردا هیچی مهم تر از غرورشون نیست اگه از غرورش گذشت دوست داشتنشو ثابت کرده البته بعضیام که بازیگر های خوبی ان اینو وقتی خواستگاری بیاد یا نه متوجه میشی  

در کل اینو مطمعن باش چیزی رو که خدا حرام کرده هیچ خیری درش نیست 

تو با ارزشی عزیزم هیچوقت عشق رو گدایی نکن چیزای با ارزش رو هیچوقت به گدا نمیدن یه روزی همسرت این رو بهت ثابت می‌کنه که لایق عشق واقعی هستی

با خدا صادق باشید بدانید اوست یاور حقیقی شما ⁦❤️⁩ دوستان برام یه حمد بخونید خدا سلامتیم رو بهم ببخشه خدایا هرکسی برام دعا کرد دستشو بگیر و تنهاش نذار💚💙